lørdag 4. oktober 2008

Tre grønne!

I dag har jeg og storebror vært på utflukt til mine gamle besteforeldre. Det var SÅ kos for alle involverte parter. I mine øyne er bestemor og bestefars hus et skattekammer. Ikke nødvendigvis i form av det man SER, men i form av alt det SKJULTE. På loftet f.eks...kjære vene, jeg skulle SÅ gjerne gått på skattejakt der en hel dag! Til jul har bestemor funnet frem et gammelt spann til meg, og i dag fikk jeg med meg dette hjem: En av bestemors gamle kjoler. Desverre litt liten til meg, men den kan brukes åpen over smal jeans og genser evt. Hun har mange kjoler altså! Bestefar holdt på å flire seg skakk da han så sitt frodige barnebarn i konens gamle klær :)

Denne kuleramma har tilhørt min pappa. Den skal IKKE lekes med men settes på en hylle på lillebrors fremtidige rom.


Dette putetrekket hører til et sett som jeg og min søster H sov i da vi overnattet i sprinkelseng hos bestemor og bestefar. Nå skal jeg sy om sengesettet og lag noe til mine og H`s barn :) Gode minner :)

4 kommentarer:

Maria sa...

Hej Mari!
Vilka fina gröna saker! speciellt den kulramen!!

Vaxduken hos mig är köpt på Stoff o stil!

BLAFREBLOGGEN sa...

Å, mange lekre funn! Det minner meg om at jeg må få tatt bilde av teppeposen jeg fikk av bestefaren min i sommer. FANTASTISK retromønster... synes jeg :-)

Kaspara sa...

Det kjolestoffet var jo bare så herlig,da! Kan tenke meg han bestefar lo godt,ja.
Nydelig kuleramme. Skjønner at den blir et utstillingsobjekt. Moro at den har vært faren dins.
Så spennende med skattejakt hos besteforeldre! jeg har dessverre ingen gjenlevende besteforeldre. Da de levde var jeg nok et litt annet sted smaksmessig. De døde for mange mange år siden.Hadde vært gøy å ha noen minner fra hjemmene deres i dag. Ha en fin kveld! Sender snart en mail!
Klem fra Kaspara

makiato sa...

Åh, den klänningen skulle jag också vilja ha! :)