onsdag 22. oktober 2008

Anyone?

BORTEVEKK :):):)Denne herlige jakken er skyld i at jeg blir noen gram tyngre enn jeg egentlig er. Jeg er ikke fan av å ha ting som jeg ikke får brukt hengende i skapet nemlig...Jeg kjøpte den for noen mnd siden, på tross av at den var litt liten. Ettersom vi er så mange her med samme interiørstil, antar jeg at den kanskje kan falle i smak hos noen av mine lesere..?! Noen som kunne tenke seg å gjøre en liten byttehandel eller noe? Jeg lover å ikke bli sinna hvis ingen liker`n altså ;)


Samtidig vil jeg si at jeg er klar over at jeg har vært litt mindre på bloggene deres enn jeg pleier den siste uka. Tankene mine har nok vært andre steder.. Men nu går alt så meget bedre, så snart finner dere nok et spor av meg på bloggen deres igjen :)

7 kommentarer:

Kardemomme sa...

Hei du :) Fin jakke du har lagt ut for bytting/salg..Jeg har maken jakke i sort..Jeg liker så godt modellen med bærestykke..Smart å legge ut ting for bytte på bloggen..Håper du får napp!
Her går dagene altfor fort..Men jeg koser med høsten..Nyter å krumme meg sammen foran peisen med håndarbeid, tv-serier (utrolig mange fine nå)eller god bok..
I dag er det strålende vær her i Oslo..Skulle gjerne hatt fri slik at jeg kunne nyte det fullt ut..
Tur i skogen med niste står høyt oppe på ønskelista..Håper det er fint i din del av landet også..Klem fra Kardemomme :)

Line sa...

Heisann:0)
Ligg noko å ventar på deg inne hos meg...
Ynskjer deg ein fin dag!!

ceciliegrut sa...

Kjempesmart med bytting! Synd jakken blir for stor, for den var FIN! Kul farge hadde den også :o)

Håper flere kaster seg på dette.

Briggs lekehus sa...

Den var fin! Skikkelig høstjakke. Men ikke min størrelse.. men veldig fin.

A sa...

jepp ja køper hur mycket?

Maria sa...

Hej!
Jag har också svårt att hinna med att besöka alla mina favoritbloggar ibland. Livet snurrar på så fort, men det är ju tur att inläggen ligger kvar så att man kan läsa igen det man missat om man inte hunnit...
Hoppas att du hittar en köpare till den fina koftan!

Marte sa...

Hei! Den jakken så jo bare innmari digg ut - det er akkurat sånn stil jeg liker. Jeg har ikke så mye å bytte i, men kjøper den gjerne om du vil gjøre plass i skapet. :)