torsdag 16. oktober 2008

Magisk stemningsfull musikk (klisjè delux)Denne sangen gir meg gåsehud. Miksen av den feminine stemmen til frk. Olava, og den litt "råe" feelingen sangteksten gir er magisk spør du meg. Min søster H flira av meg da jeg spurte om hun hadde hørt denne. I følge henne har den gått på p3 i maaange uker ;) Jaja H, vent til du får klekka ut det barnet du, så skal du se hvor mye p3-lytting du får tid til :p

10 kommentarer:

Briggs lekehus sa...

Ja jeg og syns den er så fin!!! Hehe..korny, men fin:-) Blir alltid sånn "åå så fint det er ute med plaskende regnvær og mørketid"..gleder meg nesten til sludd av å høre den sangen:-)

fru vims sa...

hahaha, klekka ut det barnet :D

ja, utrolig fin sang!

jeg kom tilfeldigvis over den på nettet før den kom på p3, så da mannen skulle triumfere med at han hadde hørt den først, så bare jeg lo jeg. HAHA. meg bøst

majamysil sa...

Hei! Den sangen har jeg hatt dilla på siden påske;) Ingid Olava laget den i en påskespesial som P3 hadde hvor kjente artister skulle covre et av sine favoritt band. Synes stemmen hennes passer veldig med vemodet i sangen, teksten kan jo tolkes på ulike måter! Håper flere vil covre Jokke. Sangen passer jo godt til denne årstiden, jeg har gått og sunget på den i hele våres jeg da:)Forresten, stilig det skapet blei!

Marihøna sa...

Rå,litt annerledes sang! Må le litt, har du en lillesøster som har et navn som begynner på H også? Jeg også :) Mari og lillesøster H, hihi

Sissy's Hus sa...

:) Har tenkt på det med barn og det stoffet... Men men.. Jeg tenker, vi lever en gang! Det er noe som heter BioSprei! Haha..

Lekasjen er der som vanlig! Sukk.. ikke noe leilighet før 9.11... :( Synes det er trist, men men.. Hadde håpet å være helt ferdig med oppussingen til Jul!

Klem C*
PS gleder meg å se stort bilde av stua deres!

alvorada sa...

Får ikke hørt sangen, for mannen sitter fengslet i Prison Break akkurat nå og stakkars den som lager en forstyrrende lyd...!

Men FYTTEGRISEN så mye fint i forrige innlegg. Du er jo bare en racer på puteproduksjon! Og misunner deg alle de Rice-produktene.. Nyyydelige!

Har begynt å pønske på gaveringgaven nå. Jeg har fullstendig prestasjonsangst, for hun jeg skal gi gave til er så forfryktelig flink og har så utrolig bra stil!!! Får prøve å vri hjernen min og finne på noe lurt... :)

Anonym sa...

Og Ingrid Olava er fra Lillehammer altså! S

Minmill sa...

Har ikke hørt den sangen tror jeg. Men med god PR fra deg skal jeg jo høre på den.

Likte godt bildene du viste i forrige innlegg. Herlige rice ting fra Mollys. Nam.

Ha en fin fredags kveld

Mari sa...

S; I know! Sees vi i morgen el??

Tove sa...

fin sang ja, men nå har jeg p3 på i butikken hver dag noe som innebærer at jeg hører denne minst 3 ganger hver dag... liiiiitt lei, men nydelig låt:)