torsdag 23. oktober 2008

Loppisraid
Forrige helg plukket jeg lopper :) Oppvaskkurven har fått nytt liv i lilla, boksen brukes til oppvaskmiddel. De grønne bollene (4 stk) kostet meg 40,- og er allerede i flittig bruk. Fatet pynter opp på kjøkkenhylla og glassene er storebrors nye melkeglass :) Tavlene er shinet opp og klare for oppheng. Min kreative mamma brukte den enkleste av de til å skrive koselige beskjeder ved inngangspartiet da hun var her nå, så det tror jeg jammen vi skal fortsette med :) Tallerkenhylla skal få nytt liv på lillebrors rom. Faktisk handlet jeg enda mer, men det får vi komme tilbake til ;)

15 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...

Kupp med stor K. Åh - jeg er så loppis-sjuk! Det er nesten plagsomt å se dere andre her ute i bloggverdenen drasse inn den ene tingen kulere enn den andre i hus. Kunne tenkt meg et raid i Oslo til helgen, men ungene spiller håndball så og si hver helg fra nå...og det går tross alt foran mors loppelyst. Sukk ;0). Da det er sagt, er det en fin tilstand å være stolt håndballmamma da.

Enig med det om hekleruter - det blir lilla og oransje ;0).

E:-) fra K(a)os(e)heimen sa...

Du er jammen en skikkelig loppisdame du:-) Så gøy å finne litt artige ting som gjør hjemmet personlig og vakkert. Jeg kommer meg aldri på loppis jeg... Men SNART skal jeg jammen ta meg en tur, hvis det dukker opp noen...
Ha en fin dag! (Regner med å få se bilder av loppene i bruk!)

Klem
E:-)

Marihøna sa...

Jeg likte tavlen veeeeldig godt :)

TM sa...

Fant du den kuleramme tavla på loppis også? :-O

Maria sa...

Så många fynd och så har du hittat ännu mera?! Vilken lycka!!

fru vims sa...

heisann sveisann!
så mange flotte lopper! full pott! :)

hvilken pute mener du?

den runde?
har laga to til alvorada. den runde og den røde med hvit kant :)

mulig jeg kanskje vurderer å lage på bestilling...

Bak en Sky sa...

Her var det mye lekkert!!!Skikkelig bra loppisfunn det der!;)

mali-mo sa...

For noen flotte lopper du har fått tak i! En sånn gammel tavle har jeg leitet etter lenge...hadde maken da jeg var liten, men den har selvsagt gått til Fretex en gang i tiden. Eller kanskje til et loppis? Kjempefin.

Mina sa...

Åh, så mye moro!:) Jeg skal på loppemarked til helgen, og neste, og gleder meg MASSE!!:) Har ikke fått vært på loppis siden i sommer.. Sånt blir det abstinenser av! Hvertfall når jeg ser alle de fantastiske tingene andre kommer hjem med:)

Snart helg.. Nyt den!:)

Briggs lekehus sa...

Utrolig mye fint du fant da! Den kulerammen var toppers:-)!

Livet er heeerlig sa...

Så mye fint du har funnet!!!
Utrolig kjekt med loppiser :)
Den kritttavlen hadde jeg når jeg var liten, fikk skikkelig flashback nå hehe
*Siv*

Kardemomme sa...

Så mye fint du har samlet i det siste!! Gøy at du har funnet deg tavler..Jeg så en igjen forrige helg og tenkte på deg..
Nå tror jeg loppesesongen er i ferd med å dabbe av her i oslo området så jeg regner ikke med at det blir noe på meg nå til helgen :(
Angående tapeten inne hos meg så er den altså SÅ fin! Har til og med lyst på en vegg med Dotty i stua jeg..Er litt lei den svart/hvite fra Åhlens som jeg har hatt i 2 år nå..Dotty hadde passet perfekt..Flott at du fikk ordnet deg med jakka forresten :) Den er jo så fin at jeg ikke forventet store problemer med å bli "kvitt" den :)Ønsker deg en fin helg med små og stor prosjekter Mari og stor høstklem herfra :D

Sissy's Hus sa...

Hei Mari-mor! :)

Hvordan har uken din vært?
Jeg har stresset rundt på jobb, så jeg omtrent ikke har hatt tid til å se på bloggen min.. sukk..:( Også har Snuppa vært dårlig, så jeg måtte bli en dag hjemme og gubben tok en dag..
Hun er bedre nå da! :)

Til helgen blir det å male loppis møbler og bake prøve-kake til bursdagen.. :)

Så H i Lillestrøm.. Melder henne ang gaven! :)

Klem klem

makiato sa...

oj,oj vilken snygg rund bricka!

CosiFanTutta sa...

Hei du, den grønne tavlen var bare sååå nostalgisk gjensyn! Koselig! Du er flink til å finne "skatter" mellom rotet. Jeg finner aldri noe på loppemarked, vel, så er jeg sjeldent på loppemarked også. En og annen sjelden gang klarer min søster å overtale meg :o)
Ha en fin søndag