mandag 6. oktober 2008

Kunst, gardinspørsmål og selvskryt

Man skjønner virkelig ikke hvor glad og stolt det går an å bli av sitt eget barns kunst før man selv blir mamma og opplever det. Jeg blir altså SÅ glad når storebror kommer hjem med noe selvlaget. Flere av kunstverkene får hedersplass på veggen, mens resten blir pent plassert i en stiv perm. Jeg skulle egentlig legge ut nye bilder i dag. Har jo fått på plass det flotte lilla teppet fra HD, og det ble kjempefint synes jeg :) Har plassert det under sofabordene. Når teppet kom på plass så jeg med det samme at jeg trenger litt tyngde i spisestua også. DE to rommene henger jo sammen, og nå er det liksom litt for luftig i spisestua. Jeg er ikke noe gardinmenneske. De siste 6 årene har jeg med unntak av et sett lette, hvite gardiner, bare hatt liftgardiner og persienner i vinduene mine. Nå har jeg lurt på om det kanskje må opp et sett gardiner i spisestuevinduet. Min kjære A har sydd seg noen flotte gardiner i brunt med lappeteppelapper nederst på hver lengde. De er SÅ fine! Jeg skal ikke herme, men har lyst på lange, "tunge" gardiner nå som vinteren kommer. Jeg skal se om jeg får lagt ut bilder så dere skjønner hva jeg mener. Tilslutt skal jeg skryte litt av meg selv som så døden i hvitøyet i går og dro ut på treningstur klokka 20.30. Det er virkelig kryss i taket for min del. Jeg rakk vel å dra på spinning en håndfull ganger mellom svangerskapene.. I går gikk jeg opp hoppbakken sammen med tre andre damer! Det var SÅ herlig å komme hjem igjen, og jeg har sovet som en stein i natt!


4 kommentarer:

Kaspara sa...

Hei superspreke Mari
Nå har du forhåpentligvis slått opp gluggene! Så bra at du tar vare på og setter pris på ungenes kunst!!! Tror de fleste foreldre gjør det, men ikke alle. Har sett eksempler på uinteresserte foreldre i skolen også. Sett unger som har dratt med seg foreldre for stolt å vise ting de har laget, mens moren/faren nesten ikke gidder å se, langt mindre gi noe respons. Det er kjempetrist......
Jeg brenner virkelig for barns kunst og det å verdsette det!!!!
Ha en glad dag! Klem fra Kaspara

Briggs lekehus sa...

Hei! er spent på matten..venter på samme lilla matte fra HD jeg og:-). Ser frem til bilde!

Også syns tegningene var kjempefine!! Gleder meg til min lille begynner å produsere tegninger. Det ser jo så bra ut i ramme på veggen! Ser nesten profft ut.

Og all ære til deg ang treningen!!:-)

Tove sa...

Så flink du er da! Skulle gjerne fått trent litt jeg også ja... Og kunst fra sine egne barn er det noe spesielt med ja ( selv om jeg må innrømme at tegningene du har lagt ut bilder av ligner veldig på kunstyverk Hannah har laget tidligere...;))
Glederm eg til å se hvordan det ble med teppet, har kjøpt med meg samme ( tror jeg) teppe hjem i dag jeg også. Og gardiner ja, de med hekla lapper nederst hørtes kjempekule ut ( du får ikke tatt bilde av dem da...?) syntes gardiner er vansklig jeg, så gleder meg til å se hva du finner på. Og du, syntes jeg har sett noe om at du skulle organisere/ lage en gavering e.l, stemmer det? Da er jeg iallefall interesert:)

Klem

Maria sa...

Hej!
Ja, det barnen gör är oftast det finaste!

Mina kaninkrokar är från Åhlens.