tirsdag 14. oktober 2008

Ikke som planlagt

Dette skulle egentlig bli et innlegg om at jeg har vært i flytsonen (heretter FS)i dag. Alt har gått min vei, alt har vært supert. Helt til vi ga lillebror litt for mye grøt til middag, sånn at leggingen ikke akkurat gikk på skinner. Stakkars liten.. Så nå orker jeg ikke legge ut om dagen i positive vendinger allikevel. Dessuten sitter supermann og spiser knekkebrød VELDIG høylytt i rommet ved siden av, og er det noe som irriterer meg så er det nettopp høylytt knekkebrødspising. Som dere skjønner er jeg ute av FS. Hihi. Dere får klare dere med kortversjonen;

To stk nye putet sydd i går kveld (hadde trent og kom plutselig inn i FS). Jeg har heklet oldemorputa, også er det en gammel Vero Moda-genser som måtte bøte med livet.
Mollys heaven har sendt meg disse herlige Rice-produktene :)
Det lilla skapet så godt som ferdig.
- og detalj fra det mørkebrune arveskapet.

11 kommentarer:

Anita sa...

Så fine ting fra Molly!! Og putene er kjempefine! Glad i hekleting jeg da;0) Ha en flott uke fortsatt!

Sissy's Hus sa...

Så fine puter!! :) Du er så kreativ.. Skulle ønske jeg husket hvordan man heklet.. Sist var vel på ungdomskolen.. hahahha..

Skapet ble kjempe fint! Lilla var et godt valg!

Ha en super dag! :)

Briggs lekehus sa...

Faaantastisk fine ting. Og er impad (heter det ikke det på svensk?) over dine heklekunskaper. Det ble veldig bra! Og sukk....rice produktene...

Hehe...høyttygging er irriterende gitt. Husker en på lesesalen som alltid spiste eple og knekkebrød..arg. Tilsutt ble alt irriterende med ham. Han bladde for høyt, pustet for høyt og tenkte rett og slett for høyt.

Kardemomme sa...

Det skapet ser kjempelekkert ut nå!!! Får jo bare sett litt av det da ;) Kan du ikke legge ut et stooort bilde av det snart..!
Jeg har vært så nysjerrig på det skapet leeenge nå hihi!!
Jeg har vært på Rafens i dag og fornyet meg med noen Rice-produkter jeg også..Skulle kjøpe en bursdagsgave og endte opp med like mye til meg selv hihi!!
Herlig putetrekk du har heklet!!!
Det ble kjempefint sammen med putene av Vero Moda stoff..Jeg har så lyst til å se 360 graders bilde av stua di jeg :)Huff, jeg er litt opptatt om dagen og rekker ikke å blogge noe særlig..Skal bort både i dag og i morgen kveld så da blir det ikke gjort så mye kreativt heller..Men jeg ønsker deg en herlig dag videre med din knekkebrød-tyggende mann fniiis!!!

LillaL sa...

Så stilige puter og skap, du er kreativ! Og de Rice-bollene har jeg sett lenge på inne hos Molly, får ønske meg i bursdagsgave tror jeg..:) Kom over bloggen din inne på NIB, og kommer garantert tilbake hit! :)

Livet er heeerlig sa...

Kjenner meg veeeeldig godt igjen. Hele dagen forløper helt supert, mens ettermiddag og legging bare sliter en helt ut hehe
Kjempeflotte puter, fargene flotte!
Kult skap, du må legge ut helbilde!
Ha en finfin kveld
*Siv*

Maria / Frøken Fryd sa...

Hi hi, FS, i know - feal the flow ;-)
Men du har da klaret det godt, rigtig godt. Lækre puder, og lækre indkøb fra Rice. Jeg stod faktisk idag og kiggede på de skåle også, men købte dem ikke. Nu fortryder jeg faktisk - typisk ikk :-)

Klem Maria.

fru vims sa...

hihi, FS kommer og går... typisk det.

og knekkebrødlyder...huff.

ble faktisk litt skuffa over 1 2 3 i dag...det forrige var så innmari bra med masse farger, så ble litt skuffa denne gangen.
noen artikler var jo selvfølgelig fantastiske da :D

god kveld til deg!!

klem

Kardemomme sa...

Dette blir veldig raskt for mannen min skal ha pc-en men mailadressen min er:
huset.ved.bekken@gmail.com
Så koselig da!
Godnattaklem fra Kardemommen :)

lilla-lykke sa...

Så flotte ting fra Molly, nydelig skal og flotte knotter! :) Herlig med litt fornyelse i hjemmet!

Perislja sa...

Så härliga grejor! Kuddarna är grymt snygga! Förstår dock inte vad FS är...
Språkförbistring tror jag. Alla andra fattar ju! :D