tirsdag 7. oktober 2008

Gardin-frågan

Ja, her ser dere. .Slike rullgardiner har vi på vinduene i stua. Jeg føler det funker greit selvom jeg nok skal ha litt mer nips rundtomkring for at det ikke skal bli for kaldt. Noen av Frk. Fryds hjerter f.eks :)
I dette vinduet henger det foreløpig ingenting. Det er her jeg lurer på om gardiner er tingen. Hva tror du? Det skal jo opp lamper over spisestuebordet da. Skal legge ut noen aktuelle kandidater etterhvert.3 kommentarer:

Tove sa...

Ja, et hjerte fra Maria hadde passet godt inn der ja:) Og når det gjelder det andre vinduet hadde det kanskje vært kult å bare ha en "kappe" øverst ( vet ikke om det er det det heter, er ikke så bevandret i gardinfagspråk..:))
Spennende å se hva du får til med gaveringen! Si ifra hvis jeg skal hjelpe med noe da!

lenebv sa...

Hm... Jeg er litt fan av lift-gardiner, jeg. Går jo an å velge litt sprelske farger eller mønster?

Kardemomme sa...

Huff, jeg er skikkelig dårlig på gardiner..De eneste gardinene jeg har er hvite gardiner, ferdigsydde fra Ikea og noen hvite liftgardiner fra samme sted..
Hjertene fra Maria passer overalt da :))
Teppet ditt ble råflott!!! Jeg er helt forelsket i både mønsteret og stilen..
Hvor kjøper du de kelloggsskålene?
Jeg har aldri kommet over dem i noen butikk??
De er skikelig fine!!!!!
Jeg synes gavering er en koselig ide, men jeg må tenke litt på det for min del..Vi har så stor familie og ganske stort nettverk slik at det er sinnsykt mye administrasjon på gavekjøping/laging allerede..
Men ideen var god da :)Ha en fin dag videre! Klem fra en litt stresset Kardemomme som har litt for mye på programmet denne uken til å få blogget så mye jeg vil :)