onsdag 29. oktober 2008

Bli kjent med meg, del 5

Ivrige lesere har kanskje fått med seg at jeg går inn og ut av FS (flyt-sonen) som andre puster. Jeg har alltid vært sånn. Jeg er ikke, og har aldri påstått at jeg er en person med jevt humør. Jeg er en levende berg og dalbane. Når jeg er sulten blir f.eks alt svart. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal komme igjennom dagen hvis ikke oppvasken blir tatt, og jeg har mest lyst til å spenne bein på supermann når han lager den ekle harkelyden som han gjør hver kveld (og morgen) som en avslutning på tannpussen. Men så, plutselig er jeg oppe i lyset. Noe så til de grader. Tidligere i dag var jeg på god vei nedover gråskalaen. Jeg har ikke en j**** bukse som passer i livet, og det egner seg jo ikke å stille opp på kveldsshow med Koht i joggebuksa nedpå hoftene og bilringen hengende utenfor. Hva gjør jeg så? Joda, jeg tar i bruk et ekte Dagny-knep (min oldemor het altså Dagny, og for å friske opp minnet deres var hun altså den som hang opp gardiner med Karlsons lim). Gjør som følger; ta en stk olabukse med trangt liv. Finn frem like mange hårstrikker som det er knapper/knappehull. Stikk en hårstrikk i hvert knappehull og fest den der. Så drar du den andre enden bort til og rundt knappen. Min bukse hadde fire knappehull, og krevde altså hele fire strikker. Buksa ble superbehagelig, jeg så ut som en liten flis og simsalabim, opp i lyset med meg :) (det kan være greit med en litt lang og løs topp når man går for denne løsningen damer)

11 kommentarer:

Sine sa...

He he, det trikset har jeg også lært... Jeg er sikker på at også Christine Koht har sansen for det.

Sine sa...

Når skal hun forresten ha showet sitt?

Blå-hvit samlemani sa...

Lurt tips. Har hørt at det kan være lurt å bruke buksestrikk også på bukser som har knapper / eller en knapp..

Det er visstnok et gravidtips, fra min mor... ( fra tiden før joggebuksene...)

Kjenner meg igjen i trange bukse problemene....irriterende det der..

Ida sa...

Hahahaha.. jeg ler meg ihjel! Litt sånn manisk depressiv altså.. ja, jeg kjenner til det.. føler meg slik jeg også til tider (ganske ofte..hihi!)

Flott det løste seg tilslutt !

Goood natta :-)

Sissy's Hus sa...

HAhahhahahhahaa... :) Glasset er halvfult!!
Det må jeg virkelig si..
Det er ikke bare du som irriterer deg over gubbens harkelyder! Haha..

Ha en flott dag!

C

E:-) fra K(a)os(e)heimen sa...

Hihihi, et lurt triks. Jeg brukte det i begynnelsen på graviditetene mine, sånn før gravidebuksestadiet kunne begynne:-) Var showet bra?

Kristine sa...

Hihi, du høres nesten ut som meg.. Jeg har også en voldsom aversjon mot den der harkinga til min egen supermann...!
Forresten så brukte jeg også strikk i alle bukseknappene mine da jeg var gravid, mye bedre enn de stygge gravidbuksene jeg fant her hjemme =)

Tove sa...

hihi, morsomt triks, kunne hatt behov for det på noen av buksene som ligger innerst i skapet jeg også:) Ang. mailen din så skal jeg svare deg ganske snart, er fryktelig treg om dagen både til å skrive kommentarer og til å svare på mail.., MEN det betyr ikke at jeg ikke er innom deg, og at jeg ikke tenker på å svare..

Ha en flott dag:)

klem

majamysil sa...

Du er en knakandes kul dame! Så mye humor, alltid moro å lese innleggene dine. Håper du ler deg skakk på Kothshow;) håper vi kan treffes en gang!

Kardemomme sa...

Hahaha!!! Genialt knep med de strikkene..Kanskje jeg kan bruke alle mine bukser som er arkivert på "for trange" jeg også..
Tipper showet til Koht er morsomt..
Jeg ler bare jeg ser henne :)

Annettenett sa...

Takk for tipset:)