torsdag 9. oktober 2008

Alt mulig på en torsdag

Som jeg skrev i går var det renejuleaften her. Disse vasene fikk jeg av min snille barndomsvenninne. Tenk at hun til og med hadde kjøpt Blafre-kort til meg :) Tusen takk snille deg :)Av min søsters venninne Lene, hun som kjøpte den tavlen til storebror for meg, fikk jeg dette fantastiske stoffet. Helt overraskende var det, og vanvittig snilt!!!!!!!!!!!!!!!! Med det samme jeg så det fikk jeg go`følelsen, og da jeg fikk greie på at hun hadde enda en lengde (ja, det er gamle gardiner kjøpt på et gjenbruk), fikk jeg SÅ lyst til å lage brudekjole av de. Snille Lene ville gjerne gi meg den andre lengden også, så nå tror jeg jammen det blir brudekjole av tøybitene. Det blir nok en lang kjole med høyt liv/empireliv, litt dyp v-utrigning og uten armer. Hvis dere legger til sminke, oppsatt rufsetufsehår, et nydelig heklet sjal og kanksje litt tyll eller ett eller annet klarer dere kanskje å se for dere det samme resultatet som jeg gjør?!? Så nå er det bare å få sving på sydama :) A- vi må kanskje ta en prat med henne når den andre gardinlengden kommer og høre om hun tror det lar seg gjøre? Som takk for det flotte stoffet, og til min barndomsvenninnes 1-åring, er det sendt avgårde pakker i dag :)
- denne kakeboksen (som MÅ være Rice-inspirert) kjøpte jeg på Åhlens i dag :) To etasjer og greier!

Det har kommet inn 9 påmeldinger til gaveringen. Jeg venter til søndag med å sette streken, men da begynner jeg med parringsarbeidet ;) Til dere 9; jeg har fått mailene deres, nå er jeg veldig klar for input i forhold til hvilke føringer gaveringen skal ha. Mitt forslag er at det er fritt frem for om man velger å lage noe, kjøpe noe brukt, noe nytt eller kombinere de kategoriene. Jeg synes ikke vi skal gi hverandre så dyre gaver at vi må spise grøt hele jula, så jeg foreslår en beløpsgrense på f.eks 150 inkl porto (vi må jo bruke litt skjønn da dersom vi velger å kjøpe brukt f.eks). Jeg er VELDIG rund i kantene altså, så bare kom med meninger og tanker :) Send de gjerne på mail, så slipper vi å bruke spaltemetere på den slags her inne :)
Tips: Kremmerhuset har ulike "kleshengere" med fargede kuler nå. Både den storebror har på rommet sitt og den store hvite kula med fargede "planeter" rundt. Jadagitt, god til å forklare.
Det tror jeg var alt jeg hadde på hjertet. I morgen skal jeg redde saker og ting fra svigermors container (de er på flyttefot og kaster gudbedre meg alt mulig), og på kvelden er det dags at stripa hår eller vad A?
Og i løpet av helga kommer bilde av et fiks ferdig lilla skap :)
Sånn.

4 kommentarer:

fru Pink sa...

Forstår veldig godt hva du mener med kjolen - og ser det for meg! Litt romantisk bohem aktig?
Synes det høres vanvittig kreativt og personlig ut - gleder meg veldig til å følge med på det videre.
Skulle nok gjerne vært med på gave ringen, men er redd jeg er litt bakpå allerede med et par-tre pay it forward gaver.. Best å ta tak i det først, kanskje;-)
Nå er det torsdagsklubben!

Maria sa...

Så fin kakburk! Undrar om den finns på vårt Åhlens också?! Måste dit och kolla...

Briggs lekehus sa...

Oj, der beskrev du jo kjolen!! Og den tror jeg blir helt fantastisk! så spennende:-)

Sissy's Hus sa...

Bare hyggelig!! :) Synes det er kjempe gøy å kjøpe små ting til venninner som jeg vet vil sette pris på det! Hihi..
Tenkte du kunne gjøre noe kreativt med kortet derfor skrev jeg kun på den ene siden! :) Det er så nydelig trykk!
Den brudekjolen kan jeg se for meg.. Helt deg Mari!! Gleder meg til å høre mer.. :) Kanskje jeg får litt inspirasjon for min egen del! Hihi..

Må også si at jeg gikk forbi DEN butikken på Adamstuen i Oslo (lillebror bor der)!!! Der MÅ du!! Skal ta bilder.. Sinnsyk kul retro butikk!!