lørdag 11. oktober 2008

Det er lov å drømme....

I rettferdighetens navn skal det sies at jeg, som så mange andre ikke BARE har sans for gjenbruk og loppiser. Her er noen av godbitene jeg gjerne skulle hatt;


Godt vi skal gifte oss snart ;)

5 kommentarer:

Briggs lekehus sa...

aaahhhh...smeg...smelt:-)

Dilldall-Nina sa...

Hæ - finnes det lilla Kitchen Aid????????? I´m in LOVE! Har en Kitchen Aid Blender jeg er såååå fornøyd med - men cremé seff.... Nå har du satt griller i hodet på meg ;0). Jeg er søren i meg godt gift for mange, mange år siden - må nok finne på en annen måte å hanke inn denne til kjøkkenet da ;0). Når det er sagt, fungere fortsatt Kenwood kjøkkenmaskinen vi fikk til vårt bryllup i 1994. Den bryllupsgava vi har hatt mest glede og nytte av - faktisk. (Altfor fornuftig til å skaffe meg en ny om den jeg har funker...)

Kaspara sa...

Jeg elsker Eames-stolene! Søsteren min har disse i hvitt til et gammelt avluta bord. Det er kontrastfyllt og fint. Te-koppen smaker ekstra godt! Ha en glad dag!
Klem fra kaspara

Kardemomme sa...

Jeg har ønsket meg en Kitchen Aid så lenge jeg kan huske sukk!!!
De er så utrolig lekre!!! Hadde hatt problemer med å velge farge fordi det er så mange fine men det er vel et luksusproblem :)

Marihøna sa...

Helt enig! Henger meg på disse øskene altså. Har en Kitchen Aid-blender jeg er utrolig fornøyd med og ønsker meg kjøkkenmaskinen. Og skulle gjerne hatt Vitra-stoler. Vi har dem her jeg jobber. Veldig fine :) Og hva med et RØDT SMEG-kjøleskap? Drømme drømme....