fredag 24. oktober 2008

Mixemalistisk

Før jeg ilte av gårde (hihi) i stad, tok jeg noen bilder som jeg deler med dere på tampen av (arbeids)uka. Supermann er nok en minimalist, mens jeg beveger meg mot det maksimalistiske, eller i allefall befinner jeg meg et sted midt i mellom. Derfor kom jeg til å tenke på at stilen vår kan kalles mixemalistisk (ja, supermann får lov til å være med å bestemme). Supermann skal f.eks få lov til å innrede hjemmekontoret sitt just presis som han selv vil ha det...hahaha.. En I som supermann mener ser ut som en penis, og en L som ser ut som en klumpfot. Bravo Mari!
Det lilla skapet i et kjedelig, flatt lys.Gave fra A fordi jeg holdt ut SÅ lenge uten stue, 1000-takk kjære deg :)
Blomster fra torget som er i ferd med å suge sine siste dråper ser det ut som.
Mitt nyeste hekleprosjekt. Ris på lanken til meg selv for at jeg ikke har gjort ferdig alle hekleputene...- og et av mine desidert beste gjenbruksfunn :) Nydelig håndbrodert. Hva skal jeg bruke det til tro?
Jeg har begynt på prosjekt: "gjøre-ferdig-alle-prosjekter-jeg-har-begynt-på" denne uken, og det er faktisk ganske befriende å stryke ting fra lista etterhvert. Nå skal jeg IKKE bevege meg i nærheten av lopper/gjenbruk/Fretex, ikke kjøpe garn, ikke stoff, ingenting før jeg er ferdig med det jeg har.
Nå er det helg, vinduene er nyvasket (takk igjen mamma) og på søndag kommer vaskehjelpa :) Kan det bli bedre?


7 kommentarer:

Kaspara sa...

Jeg er SÅ imponert over sydde bokstaver!!! Jeg synes det ser vanskelig ut i slik tredimensjonal form. Disse var jo supre!
Likte så godt farvene på heklelappene dine og broderiet var jo sant nok utrolig fint! Heldiggris! Til uka har jeg noen fridager, og da skal jeg bevege med til en brukthandel i byen.
Også - DET LILLA SKAPET- SÅÅÅÅÅÅÅ
FINT!!!!!!!! Det ante meg jo at det ville bli en bombe! Ha en herlig fredagskveld! Klem fra Kaspara

Maria sa...

SÅ rolig du är med vad supermannen tycker att bokstäverna ser ut som och din nya stil, tror säkert att det kan slå igenom...snart kanske halva bloggvärlden kallar sig mixemalistisk...jag hör nog också dit =)

mathea sa...

Du trenger ikke heklekurs, du vel!!;)Veldig bra blogg, Mari!
JanneCath.

Gamlå sa...

Heisann så flott innlegg du har her med fine bilder!! Har kost meg med innlegget ditt!!
Kunne du vært så snill å sendt meg adressen til den jeg skal sende gave til da jeg desverre har slettet den, og en ting til før jeg sender gaven til den jeg vet jeg skal sende gaven til SKAL jeg gjøre meg til kjenne?!!
Håper du svarer meg raskt på dette, neminemi@hotmail.com.
Tusen takk for svaret du sikkert gir meg:)
klem fra Gamlå

tavelhus sa...

Fina färger!
Maria

Briggs lekehus sa...

Det broderiet er utrolig fint ja!! Hihi..kjenner meg igjen der. Arbeidsrommet er min kjære Kaldfisk sitt domene. Eller iallefall mer enn resten av huset;-).

Hehehehe...vittig ..klumpfot og penis..hehe. Synes bokstavene ble kjempestilig jeg! Vanskelig å sy!

Ha en fin helg:-)

vikevire sa...

Ett sådant fint broderi!!