søndag 3. august 2008

Ting tar sin tid....

-men nå tok jeg saken i egne hender.. :) Jeg hadde jo tenkt at bildene skulle henge innenfor en firkant (hvis dere skjønner), men det hadde krevd altfor mye måling og bruk av vater..hihi..så ettersom jeg måtte gå løs på prosjektet uten hjelp fra supermannen min, ble resultatet litt annerledes. Nå er det faktisk bare en "sofa/daybed" som mangler oppe i tv-stua/gangen :) -også skal veggene og gulvet males da...men det er nok leeenge til ;) Her er noen bilder:


Ikke alle rammene som har innhold enda... Jeg har som dere ser mange rammer...og jeg er litt usikker på om jeg skal henge opp flere i gruppa, eller om jeg skal henge en gruppe over tallerkenhylla??? Eller begge deler?? Hva tror dere?

8 kommentarer:

Joanna sa...

Så fint du har det :O)
Hadde det vore meg hadde eg hengt alle bileta på vegge at med døra, men det er meg då...

Jobbar med eit liknande prosjek sjølv, men må finne/ printe ut/ ta osv fleire bilete fyrst:O)

Benedicte sa...

Hei=) Koselig blogg du har. Jeg har laget en sånn bildevegg for en stund siden. Har bilde av det på min blogg, hvis du vil se=) Innebærer mye måling og vatring. ja!

TM sa...

Jeg hadde hengt flere i samme gruppe! Ser forresten veldig bra ut! Har lyst til å gjøre noe lignende, men er usikker på hvordan/hvilke bilder osv.

Har du et tema på bildene, eller er det bare tilfeldige bilder du liker?

TM sa...

Ser nå at det vel er "familie" som er temaet dit... ;-) Tror jeg ville tatt den helt ut hvis jeg var deg, og hengt opp minst dobbelt så mange bilder!

Benedicte sa...

Ja, er enig i det med flere bilder! Har nemlig per nå ingen bilder av minstemann der, så den skal nok utvides etterhvert!! Kunne sikkert tapetsert veggen hvis jeg ville, hehe=) Elsker bilder av sånne uoppstilte hverdagssituasjoner!

Anonym sa...

Ååå vad fint med tavlorna!!
Tycker det är snyggt när de hänger i grupp också.

http://rosalucia.bloggagratis.se

Kardemomme sa...

Jøss så fint det var med alle de svarte rammene sammen!! Jeg hadde latt de henge i gruppe om jeg var deg..Fin tallerkenhylle også!!!
Jeg har dilla på slike for tiden :)Kan brukes til så mye!!
Lørdag så jeg en tavle på loppemarkedet hos oss, men jeg kom på at du allerede hadde fått deg et eksemplar..
Ønsker deg en fin mandag! Jeg greier nesten ikke å vkne i dag jeg..Drikker kaffekopp etter kaffekopp :) Klem herfra :)

Perislja sa...

Så fint!!!!! Älskar de där ramarna med Family och love! Var kommer de ifrån? Eller har du gjort själv?
Supersnygg med allt det vita och så klickvis med färg! Jag botar min värsta hängatavelångest genom att bonka upp dem tätt i en sammanhållen grupp. Precis som du gjort.