søndag 27. juli 2008

Salt suse!Jag har vunnit :):):)


Nå kan jeg snart vente meg dette i posten fra Sessan och prinsessan :) Livet smiler til meg i dag altså :):) Kanskje jeg bør trå til med en give-a-way jeg også...hmm...

7 kommentarer:

Hege* sa...

Herlighet...-det var da litt av en gave:) Så heldig du var:)

Tove sa...

Gratulerer!! Kjempeflott myggnetting du har vunnet:D

borghild sa...

Grattis!! Så flott gave, da!!:-) Og du må selvfølgelig legge ut link til Heather Bailey, gøy å høre at det er flere enn jeg som liker tingene hennes!;-) Og jada, jeg har 'oppdaget' stoffene til Amy Butler også;-) Det ligger faktisk et par av dem sammen med de andre jeg ikke finner... grrrr! Klem B:-)

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Hi hi give aways is nice ;)

Grattis igen♥

Nina sa...

hei Mari!
Takk for en fin blogg!!
Det er alltid gøy å vinne....grattis.

nina-today.blogspot.com

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Stor klem till dig vännen!

Du denna veckan har gått åt med massa massa to do`s. Nu mins jag inte helt om jag mailade dig om att
Tinkafu sender dig vinsten!?
Oavsett, dom hade ferie stänkt denn veckan & eftersom jag reser bort avtalade vi att dom skulle sende nettet & koppholdern ;)
Hun pleier att vara väldigt rask, så hoppas du har de ila mitten av neste vecka!!

Klemmer i bøtter & spann

silje-sin sa...

GRATULERER!! Jeg må bare tipse om en bukse jeg kom over i går! På vero moda faktisk! Jeg kjøpte to, en i svart og en i mørkeblå. De er i cordfløyel, vet det kan høres jalla ut, men de er veldig smalstripete da:) Og jeg fikk på meg str 44 faktisk...joho! Jeg bruker 40/42 i andre butikker. Vel, de er ihvertfall høye i livet, trange i bena, og nydelige å gå med! Og billige, 269 tror jeg. De hadde fått de inn i går. Vet ikke om det er noe for deg, men ville bare si fra! "disse må jeg nevne for mari" tenkte jeg da jeg sto i prøverommet:) Fortsatt god helg! klem fra silje.