fredag 25. juli 2008

Hertatahort (litt av hvert)

Her er altså den oransje giraffen jeg malte på dodøra...hihi... Jeg er i grunn fornøyd jeg altså. Skal bruke laservater for å få tegnet opp "linjal" på den, sånn at vi kan måle høyden på våre søte små. Først må jeg riktignok male et strøk til :) Min elskede kost har for anledningen slått følge med giraffen :)

Jeg handlet på salg hos www.luca-shop.no, og fikk dette nydelige Greengate-barnebestikket til venstre for en slikk og ingenting. Det stripete bestikket kjøpte jeg på Kremmerhuset for en stund siden. Denne herlige Holly`s-elefanten er også et salgskupp fra Luca :)

- og i samme slengen før dere en pre-view av den nymalte barnestolen som jeg kjøpte for noen tiere på loppis :) Nå er det klart for tapetsering på stue og spisestue, så skal ikke se bortifra at stolen snart dukker opp på flere bilder! Jippi!!!!!!!!!

I morgen er det det første av en-to-tre barneselskaper. Storebror blir 2 år den 30. :) Jeg hadde lyst og egentlig planer om å lage en prikke-bursdag, men jeg har rett og slett funnet ut at det blir litt mye for meg.... Jeg hadde tenkt til å sy girlander, finne prikkete pappservise, lage prikkete kake osv..... Kanskje neste år :) Ha en super helg alle sammen :)

6 kommentarer:

only sa...

Hej! Vilken snygg giraff, vad du kan! Jag har varit inne här förut och försökt lämna kommentar men inte lyckas. Nu tror jag att det ska gå men jag kan inte få dit mitt namn och min bloggadress? Denna kommentar kommer i alla fall från Tant Grön som du har varit inne och hälsat på hos :-)

borghild sa...

Kul giraff, og fin barnestol også!! Og din oldemor høres skikkelig kul ut!:-) Jeg har også prøvd å legge igjen kommentar før, men det gikk ikke... Ha en fortsatt fin helg! Klem B:-)

Anonym sa...

Takk for kommentar på bloggen min!
For en stilig giraff! Får meg til å tenke på Portveien 2 :D

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

GRATTIS SÖTA DU HAR VUNNIT TÄVLINGEN!!!!!!

STOR KLEM

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Hi hi, jag blev så glad själv när hon trakk dig eftersom du tydligt hade lite uflax i lotterier ;)

Kanske jag skall börja tävla nu jag också *fniss*

min mail är
sessanochprinsessan@mac.com

Kardemomme sa...

Den giraffen var jo superfin..Har du malt den for frihånd?? Fantastisk god ide..Begynte å tenke på om jeg også har en dør som kan males med et morsomt motiv..Kanskje hos datteren min..Hun har tapetsert rommet sitt med bilder av kattunger så det er ikke så mye plass, men kanskje jeg kan overtale henn når hun får se dette bildet..En lilla katt hadde kanskje vært tingen ;) Ha en fin dag! Klem :)