fredag 11. juli 2008

Eye candy

I siste utgave av Family Living var det en reportasje fra hjemmet til Rice-familien...fyttirakkern så fint!!! Skulle nesten tro de har designet disse tingene til meg personlig..hihi :D Inne på denne siden fant jeg noen herlige bilder! Nam,nam :)


Alle bildene er hentet fra http://www.rice.dk/


5 kommentarer:

borghild sa...

Ja, dette er godis for øyet, det kan jeg være med på å skrive under på!! Det verste er at jeg har noen stoffer i slike spreke farger som jeg har fryktelig lyst til å sy noe av, men nå kan jeg ikke finne dem etter at vi flyttet, så jeg frykter at de ved et uhell ble kastet(!!!!) God helg iallfall!!:-) Klem B:-)

Marihøna sa...

Å ja, me like too! Hvor får man tak i dette merket i Norge?

TM sa...

Heisann! Nå ble jeg glad - fant en blogg helt i min smak! ;-) Og så gøy at du også har fatt en gutt nå nettopp - gratulerer!

❤ Sessan&Prinsessan ❤ sa...

Riktiga färg klatter de bilderna där!

Nydeligt ❤

//KLEM

Kardemomme sa...

God morgen :) Jeg stod opp i dag og var trøtt og sur (som jeg ofte er på morgenen hihi)og hadde mest lyst til å tekke dyna over hodet og glemme hele jobben..Men så kom jeg meg opp, tok bussen til Oslo, hentet kaffe og logget inn på bloggen min for å se om det var kommet noe "post" til meg..Og der lå det en koselig kommentar fra deg...humøret steg mange hakk!!! Da jeg klikket meg inn til deg steg humøret ENDA noen hakk!Har fnist meg gjennom fortellingen om bestemoren din som hang opp gardiner med Karlsons lim haha!!!
Og så fant jeg linken til danske RICE!!!!!! Jeg elsker det firmaet!!!! Jeg digger absolutt ALT de lager!!! Har ikke vært inne på denne siden før og ble så glad!!! Har fått helt hjertebank og bobler nå over av inspirasjon!!!! Gleder meg til å komme hjem i dag!! Det er HELG, og jeg skal dumpe ned i sofaen med heklenåla og en HAUG med garn!!!! Trallala!!! Takk for glad inspirasjon!!! Stooor klem fra Kardemomme :))))