tirsdag 24. juni 2008

Family Love <3

Rammene er kjøpt på Kremmerhuset og papirene på Bikuben på Strømmen. Disse skal henge oppe i gangen sammen med familiebildene og storebrors kunst :) Så gjelder det bare å bestemme seg for hvordan jeg skal henge bildene... Har jeg ikke sett en oversikt over mulige gruppe-oppheng mon tro?? Det må være mulighet for å bygge ut "arrangementet" med stadig nye bilder i allefall, for kunstverkene hagler inn ;) Hva tror dere?
9 kommentarer:

micano sa...

Så koselige bilder!
Skal de henge vannrett eller loddrett? :-)

fru Pink sa...

Så stilig!! God ide, og fin påminnelse:)

tinemor sa...

SÅ kult!

Veronica sa...

Genialt og kjempefint! det skal jaggu jeg også gjøre.
Du får ha en super kveld!
Veronica

Hulda sa...

Så stilig dette var! Kjempelurt med ulike fine papir i rammene. :)

Persilja sa...

Vilka fina tavlor!
Min handavtryckstavla får du of course "kopiera". Det är vår finaste tavla. Passa på när lillebror är liten så blir det extra gulligt! (Har svarat hos mig också.)

❤ Sessan&Prinsessan ❤ sa...

Så super flink du är!!

Skulle gärna haft ett sånt bilde här hemma.
Kanske jag skulle testat???

Tack för inspirationen❤

//Klemmer

Minmill sa...

Hei og takk for koselig kommentar i bloggen min. Måtte jo bare inn til deg og se hvem du er. Jeg har sansen for din treng til sterke farge. Skulle ønske jeg kunne få til mer av det selv. Ser du har en del tips til shoppingsteder. Må komme innom deg senere når jeg har bedre tid.

Ha en fin fin dag. Hilsen Minmill

only sa...

Hej igen! (Tant Grön som skriver) Det var här jag febrilt försökte lägga en kommentar. Jag har oxå den där FAMILY ramen, men jag har inte vetat vad jag skulle göra med den, men nu vet jag. Jätte fint med olika färger och mösnter bakom bokstäverna! Tack för tipset!!!