lørdag 23. august 2008

Gevinst!


Her er et actionbilde av vognen med myggnettingen og koppholderen som jeg vant inne hos Sessan :) -nevner i samme slangen at skyvedøra som skimtes i bakgrunnen, kjølehjørnet til høyre og resten av kjøkkeninnredninga er til salgs ;)

5 kommentarer:

Joanna sa...

Så det var du som vant den konkurransen??? Så koseleg blogg du har og dette med kjent folk som leser bloggen din kjenner eg til. Men det hadde faktisk vore kjempe koseleg om dei hadde lagt gjen noken ord ;O)


Klem

storeflittig sa...

gøy å vinne konkurranser, da, og dette er jo utolig nyttig!

må bare le litt av det røde gutterommet - egentlig av reaksjonen til supermann. hvorfor skal ikke gutter kunne ha røde rom da? vi bruker mye rødt, han har tilogmed rød hellyhansen vinterdress. kjekk som bare det:)

storeflittig sa...

'han' er altså min lille gutt, hehe:)

Kardemomme sa...

God tur til Lillestrøm ;) Jeg bor jo samme veien da, bare 1/2 times kjøring unna mot Gardermoen..Det med å evt.stenge bloggen er fordi jeg føler meg litt ufri..Kolleger, sjefen,familien,naboen, ja til og med mamma leser og jeg føler at jeg må veie mine ord hele tiden..
Ser for meg at det kanskje hadde vært koselig med en gruppe av dere nærmeste bloggvenner som kom inn, men det må tenkes gjennom..Ha en fin dag i pøsregnet :)

Kardemomme sa...

Huff jeg surrer her, men jeg la inn en kommentar nå nettopp som jeg trodde forsvant i cyberspace, men den ligger i innlegget under dette ser jeg..Så da får du lese lenger ned ;)