onsdag 6. august 2008

Litt bedre kjent med meg?

Jeg har med vilje valgt en ganske anonym linje på bloggen her. De observante har kanskje fått med seg mitt fornavn, at jeg bor i en by og at jeg har to sønner...bl.annet.. Når jeg tenker meg om vet dere en del mer også. Skremmende hvor lite info man tror man gir ut..også viser deg seg å være ganske mye allikevel.. Uansett, nå mens jeg satt og spiste kveldsmat, kom jeg på at tiden var inne for neste avsløring;

Jeg er ikke typen som spiser tynne, fislete brødskiver med en eneste gulostskive og noen nesten gjennomsiktige agurkskiver. Dette er minimumstykkelsen på mine agurkskiver: Sier ikke dette ganske mye om meg kanskje?? hihi :)

4 kommentarer:

storeflittig sa...

Det sider rett og slett ALT, hihihihihi!

vi driver en liten oppussing på flittiglisene, og så har vi tenkt at vi har lyst å lage noen knapper (du vet sånne som står i margen en kan trykke på) for de bloggene vi liker aller best, og føler vi har blitt gode "bloggevenner" med. er det greit for deg at vi lager en sånn knapp til deg, vi bruker bare headeren din som utgangspunkt? IKKE sånn at du må lage tilbake, vi vil bare friske opp blogglayouten vår:):)

Blå-hvit samlemani sa...

Ja nå må du ikke dele for med bloggverden....hihi

Enig med deg at tynne agurkskiver ikke smaker så godt som litt tykkere...

storeflittig sa...

hihi: du har jo ikke header. vi finner sikkert på noe:)

a home far away sa...

Hihi, det var roligt , kul att få veta lite mer om dig:-

Jag tycker att man ska ge ut så mycket information som man känner sig bekväm med!
Ha en fin dag

//Gunilla i Singapore