søndag 3. august 2008

<3<3<3<3<3


Denne nyyyydelige puta fikk storebror av bestisen sin. Hans mamma A har laget den :) -og det er jo så skjønt at hun har passet på å få med et hjerte under den... Puta er på plass på storebrors soverom :)

6 kommentarer:

fru Pink sa...

Så utrolig stilig den var!!!

silje-sin sa...

Så kjempefin den var! Gratulerer til gutten din, det var herlige bursdagsbilder:) Jeg må bare snakke om den buksa igjen jeg;) Jeg hadde den på i går kveld og i bursdag i dag, og nå ville både søstra mi og bestevenninna mi kjøpe samme! Og mormora mi synes jeg fikk SÅ tynne ben i den (vel vel...) men det beste av alt er at det er som å gå i kosebukse når man har den på! Sånn, nå skal jeg slutte å mase:) klem fra silje.

borghild sa...

Ååhh så stilig pute!! Jeg trodde først det var slike 'klosser' i stoff, og tenkte at 'er det mulig?' for for 10 minutter siden printet jeg ut en oppskrift for å sy slike klosser:-) Og jeg digger bursdagsbildene, kjempeidé med etasjefat med rosiner, kake og vannmelon:-) Og Katvig er jo bare konge!! Likte alt jeg!! Klem B:-)

Tove sa...

Nå var det en stund siden jeg har vært innom ser jeg...
Kjempeflott vegg med alle rammene, så kult med rammene med family love:) Og Katvig.. ja, herlige striper, men syntes "gutte"fargene er finest ( så der er jo du heldig;))
Herlig bursdagsselskap du hadde stelt i stand, og kjempefin pute storebror har fått

Ha en flott ny uke:)

Tonje Marie sa...

Den var kjempe fin =)

Nina sa...

Kjempe søt!!!