lørdag 23. august 2008

Kjære sniklesere A, S og søster H :)

I dag har det kommet frem at nok en bekjent (som jeg velger å kalle deg S, selvom jeg føler at jeg egentlig kjenner deg litt mer enn som så) leser bloggen min :) Så da er vi altså oppe i 2-3 kjente lesere..hihihi. Aner jeg at veien mot berømmelse stadig blir kortere? Det jeg savner fra disse 2-3 leserne er at de legger igjen spor etter seg. Ikke fordi jeg betviler at de faktisk er her inne, men fordi det er så inMARI koselig å få tilbakemeldinger :)

Når det er sagt; i dag har jeg hentet postkassa fra Ting. Takker nok en gang for suuuper service! Gjett om jeg skal besøke denne butikken neste gang jeg er i Oslo (les: om 15 år (jeg er pessimistisk av natur, og ser ikke for meg at jeg kommer til å ha barnefri før guttene er 15 og 17))

5 kommentarer:

Kardemomme sa...

Jeg har det som deg på dette at jeg ønsker tilbakemeldinger fra de som leser bloggen..Er utrolig nysjerrig på hvem det er..Jeg var i ferd med å avslutte bloggingen etter å ha holdt på et par uker på Huset ved bekken..Og da jeg skrev avskjeddsbrev var det mange so meldte seg..Skjønner egentlig ikke grunnen. Kanskje noen er redde for å legge igjen navnet sitt, eller ikke vet hva de skal skrive? Jeg har vurdert å stenge bloggen min for uinviterte. På den måten har jeg mer kontroll på hvem som leser, men jeg må tenke meg om en ekstra gang før jeg gjør noe så drastisk..Jeg har også fått et nytt flott bekjentskap av en ikke-blogger som leser hos meg..Så utrolig koselig at jeg skal lage et innlegg om denne tilfeldigheten en av dagene..:)

Anonym sa...

Hmm, føler meg en smule truffet her ja. Lover at jeg heretter skal være flinkere til å kommentere dine kreative påfunn. S

A sa...

JA ja ja skall skærpa mig alltså!!! Hilsen A

Christina sa...

Grattis med postkassen!! :)
Gleder meg til å se bilder av rommet til lillebror! :) Og rødt er IKKE en jente-farge! Hihi..

mari sa...

Christina: jeg skrev ikke navnet ditt her fordi jeg tross alt stadig vekk får koselige kommentarer fra deg. Riktignok burde det stått 3-4 kjente lesere :)