onsdag 13. august 2008

Saken er oppklart!

Etterforskningen kan nå trappes ned. Kjære Sessan visste råd :)

Butikken heter Kalikå, og har desverre ingen nettbutikk :(

I går kveld klippet jeg til mine egne versjoner. Orginalen er i herlig *hva heter det nå igjen* fløyel??, så mine Ikea-stoffer gir ikke den samme eksklusive feelingen :S -gudene vet om jeg får lagd de ferdig heller. Skulle hatt 24 ekstra timer pr døgn jeg. Har SÅ mye jeg har lyst til å gjøre om dagen....

Bildet er hentet fra www.kalikå.se

2 kommentarer:

Kardemomme sa...

Hei og hopp..Vil bare først forklare at bloggleverandøren min "bloggagratis" har et system som funker sånn at alle kommentarer MÅ publiseres av meg først, før den blir liggende under kommentarer..Litt tungvint, og jeg vurderer å skifte over til "blogspot" som har mye større variasjon på layouten også!
Høres ut som om du har omtrent samme timeplan som meg i dag..Kos og atter kos! Slike prosjekter er det beste jeg vet..Må bare prøve å bli venn med symaskinen min..Har så mange ideer i hodet som jeg vil prøve ut og det er en hemsko å ikke kunne sy skikkelig :(
Ser at ranglen du etterlyste var fra Kalikå!! Vet du at bla Sprell fører Kalikå-produkter?
De har nettbutikk og to avdelinger i Oslo...Men du bor kanskje ikke i Oslo..Ser at du har flere gjenbruksbutikker i din nærhet!!
NÅ ble jeg misunnelig!!!! Jeg får mer og mer dilla på gamle ting..
Gamle møbler, små kasser, kakebokser, nips og gamle stoffer!!! Det bobler i meg når jeg kan gå på skattejakt i sånne butikker!! Skal du være med på bloggtreff på lørdag?
Hadde vært gøy å treffes :)

Sextiotalsvillan sa...

Kalikå har såå fina saker!! Men konstigt att de inte finns i nåon webbutik...

Mia