onsdag 6. august 2008

Hit vil jeg.

En av mine gode venninner er nå i Århus. Jeg har tenkt på Rice-produkter omtrent hver dag siden jeg oppdaget disse herlige produktene, og krysser fingrene for at hun går forbi f.eks denne butikken... I såfall har jeg ønsket meg disse:
Dette var überstilig :) Bilder fra butikken:-og dette settet har jeg ønsket meg...og noen tallerkner... Hvis hun ikke dumper borti butikken, tror jeg at jeg blir nødt til å handle litt på nettbutikken deres... :) Jiiiihaaaaa :)


4 kommentarer:

Thea sa...

Knæsje kule farger:) Får håpe du er heldi når hun kommer hjem.. Ha en flott dag videre:) Thea

alvorada sa...

Dit vil jeg også!!!! Krysser fingrene for at venninna di får importert litt til deg :)

Minmill sa...

Rett etter jeg er ferdig med å skrive en kommentar til deg skal jeg inn å se på den nettbutikken. Det så jo bare lekkert ut det du viste her. Nam nam for noen herlige farger.

Takk for koselig kommentar på blogggen min. En stund siden da, men har ikke vært så aktiv med å svare tilbake. Sommeren tok meg med storm samt andre hjemlige oppgaver. :)

Fortsatt fin sommer til deg.

Hilsen Minmill

Kardemomme sa...

Jiiiippi!!!! Jeg har vært i den butikken i sommer!!!! GJETT OM det er mye fint der!!! Aner ikke hvor lenge jeg kunne ha gått rundt i den butikken uten å bli lei..Vil vel heller si at jeg måtte gå derfra fordi de andre var lei av å vente :/En skattekiste uten like...Fant en sykkelveske der som jeg IKKE kjøpte og angrer meg grønn!!!!
Men jeg kjøpte mye annet fint da ;)
Har bilder på bloggen min..
Kos deg videre med prikker og ny heading :) Collaget av alle prikkebildene var så lekker!!

Kardemomme :)