lørdag 16. august 2008

Bli kjent med meg, del 3

Jeg er listoman Ikke mer å si om den saken.

7 kommentarer:

Blå-hvit samlemani sa...

det er jeg også... ingen dum ting å være det ....

Klarafina sa...

Jeg har forsøkt å bli - i hvert fall litt - listoman, men har mislyktes totalt! Er så imponert over alle ryddige medsøstre som ser ut til å full oversikt.

Ha en fin helg!

Kari sa...

Da er vi to... eller forresten tre ;)

CosiFanTutta sa...

Jeg også - en notatbok for vin, en for gode restaurantmåltider, en for kajakkturer, en for klassiske musikk stykker osv osv hehe
Ny blogger som titter gjennom bloggene på norskeinteriørblogger. Det var forfriskende med andre farger enn hvit ;o) Tusen takk for titten!

Tulip sa...

Skjønner...
Er ikke listoman selv, men en systematiker av dimensjoner. (Alle småting har sin faste plass.) Bare så synn ikke resten av de jeg bor med har skjønt akkuret det!!!

Bak en Sky sa...

Kjenner meg igjen der!så deilig å stryke ting av lista ettersom ting blir gjort!

Ha en fin helg

Kardemomme sa...

God morgen :) Joda jeg haaar sovet helt til nå ;)Hele familien våknet litt før 11.00..Blir noen sene netter nå på sommeren..Jeg har en prøveblogg på blogspot som jeg sitter og jobber med og tiden går så fort når man sitter sånn på kveldene..Jeg kommer til å flytte over til blogspot om ikke så lenge tro jeg..Jeg sliter litt med å skjønne hvordan jeg bygger opp en bloggen min der fordi det er så mange muligheter, men det er jo akkurat fordi det er så mange muligheter jeg vil over dit også..Jeg er helt sikker på at du får tilgang til Maria FrkFRyd sin blogg hvis du spør henne!! Vil du at jeg skal gjøre det for deg?
Ang.stoff til puten så har jeg fått opp øynene for Heather Bailey..Hun har fantastiske stoffer og ideer! Jeg har bestilt stoff fra Amy Butler en gang, fra en utikk i New York som heter Purl Soho. Det gikk raskt og greit, men ble litt dyrt synes jeg..Tenk at jeg er så gal etter stoffer jeg som ikke kan sy en gang haha!!
Jeg fikk ikke vært med på bloggtreffet i går..Utrolig synd for jeg hadde gledet meg slik, men det ble noen forviklinger med noen gjester som ville bytte dag og så kolliderte det med bloggtreffet :(
Håper noen av jentene legger ut innlegg om dagen i byen snart :)
Ha en fin dag med Byggmester Bob..