søndag 21. september 2008

Utmaning (jag har blivit svensk)

Jeg har blitt utfordret av tant Grön, og tar utfordringen på strak arm en tidlig morgen (jeg har vært oppe halvannen time allerede.. Hvordan kan to B-mennesker lage et A-menneske? Når ble B+B=A??)

* 5 saker i min frys: bær, grønnsaker, brød, pizza og is (ikke som i fløte, men som i is som skulle vært borte)

* 5 saker i min garderob: Lange strikkejakker, fargerike sokker, lange vero moda-topper (dere vet de der herlige, ensfargede bomullstoppene med litt stretch), altfor få bukser og skjerf/sjal.

*5 saker i min väska: haha, smokker, bleier, tåteflaske, våtservietter og nøkler

* 5 saker i mitt badrumsskåp: håndspeil, medisiner, hårbørste, sminke og hårstrikker

*5 saker i min bil: jeg bruker ikke bilen til daglig, så der er det storebror og supermann som regjerer...det synes, for å si det sånn...

Sender utfordringen videre til Kardemomme, Sissys hus og Livet er heeerlig.

10 kommentarer:

Bak en Sky sa...

Jeg blir så glad når jeg kommer inn på siden din jeg!!!!Den er så fargerik. Bra start på dagen!!!!;)

God søndag!

Sissy's Hus sa...

Jeg har tatt utfordringen! :)

Livet er heeerlig sa...

Heihei! Takk for utfordring :) Kommer snart... hihi
Du har så utrolig mye fint på siden din... Så på et tidligere innlegg her at du skal spraymale messing. Kjøpte messing på loppis i dag som tenkte skulle få samme skjebne som ditt :)
Hvilken spraymaling bruker du?
Hmmm jeg må i tenkeboxen. Du skulle forresten vært på markedet som jeg var på, DER var det mye messing der...
Ha en fantastisk flott søndag
*Siv*

Maria sa...

Hej!
Jag har också fått den utmaningen, ska göra den någon dag. Roligt att läsa din! (Roligt som i kul, inte lugn...)
Jag har ju ändå tills idag varit ensam med mina tre barn i nio dagar, men så kom maken hem och jag tog chansen och gick på bio. Oj, så skönt och välgörande det var!
Hoppas att du också skulle få den energikicken! Barnen kan ju, hur underbara de än är, verkligen suga energin ur en ibland!
Kram!

kardemomme sa...

Åååå, herreguuud så mye du har lagt ut det siet døgnet hihi!!!
Jeg har lagt ut bilder selv og så har jeg sydd en lampeskjerm, malt en lampefot, bakt brød og laget middag etter ny oppskrift! Oppps! Og så glemte jeg å ta med at jeg tok et glass rødvin..For å rydde opp i kjøleskapet egentlig! Fordi vinkartongen var #nesten# tom og det var greit å få gjort seg ferdig med den liksom :)Ser du har handlet på loppis..Du fant da mye for 177,- :)) De lappegreiene var underbaaare!!! Fy søren så lekkert!! Nå mååå jeg bare komme i gang og få sydd det lappeteppet..Du finner alltid så mange spennende linker..Koselig på verandaen din forresten! Med og uten bleier hihi!! Jeg tar utfordringen din, hvis det er greit at jeg venter et par dager..Late meg har latt det hope seg opp med utfordringer, men tar det snarest! Lover det altså ;)
Må snart ta kvelden jeg..Skal rydde vekk malegreiene slik at vi ikke har hvite katter i morgen tidlig..God natt! Klem herfra :))

kardemomme sa...

Men jeg glemte jo helt å si at jeg var på Box de Lux i sommer!!!!!
I Århus!!!!! Og det var som i himmelen!!! Jeg lover, det var virkelig en fantastisk butikk!
Jeg la ut bilder av tingene jeg kjøpte der etter ferien!!
hihiihihi!!! Blir hoppende glad bare jeg tenker på det ;)))
Hilsen Kardis ;)

Sissy's Hus sa...

Ja, det er det at vi ant ikke skal bo der så veldig lenge... Derfor vil jeg safe og ikke ta noe barslig! Selv om det hadde vært kult med en rosa elefant eller noe! Hihi..
Må ha noe hvitt, men kanskje med noe grått/sølv.. hmmm..

Livet er heeerlig sa...

Heihei, nå har jeg endelig fått fingeren ut med utfordringen hihi.
Huff ja det er ikke noe kjekt å være sliten husmor. Been there...
Jeg har nå en som blir 2 år neste måned og en liten jente på 6 mnd. Vi har vært utrolig strenge på leggerutiner, og begge legges kl 7. Begge er utrolig snille da og sover helt rundt... Vi er altfor avhengig av søvn, og det har heldigvis kidsa arva, puh :)
Når de sover på dagen, og når de har lagt seg for kvelden er det bare kvalitetstid for meg selv eller med min kjære. Ingen babyting helst... Trenger litt "fri" fra babystæææsj.
Bare vent, om noen mnd er alt så mye bedre :)

Klem fra Siv

kardemomme sa...

Titter innom for å se hvordan det står til i din del av landet ;)
Jeg er litt sjukling i dag og har benket meg til i sofakroken..Litt kjedelig å ikke ha ekstra energi til alle prosjekter jeg klør etter å begynne på, men sånn er livet..Benytter anledningen til å smake på alle te-sortene mine og bla i inspirasjonsbøkene mine på jakt etter nye ideer! Bør ikke sende deg en klem i dag av fare for å smitte deg også hihi!! Men ha en fin dag..her er det sol og nydelig høstvær :)

fru Pink sa...

Titt tei!
Kom på at du hadde jo spurt om lyslenke du! - mine er kjøpt på Living. Har ikke sett det så mye i det siste, er sikkert ut da kanskje. Jaja, gjør meg ingen ting..Man kan jo bruke juletrelys også, måske?
heidå så lenge:)