tirsdag 2. september 2008

Skal, skal ikke...

Dette skapet selges på finn, og jeg får ikke bestemt meg for om jeg skal ha det eller ikke. Jeg har spurt selgeren om glasset er sotet, men det var det heldigvis ikke. Planen min er evt å male det f.eks lilla eller rødt og ha stoffer, garn, hobbyprosjekter osv. inni. Alternativ 2 er å ha det i spisestua med servise (som vi ikke har).

Jeg tror det kan ble kjempefint, men spørsmålet er om jeg orker å gå i gang med et sånt prosjekt. For de av dere som husker de spisestuestolene jeg begynte på tidlig i sommer, så har de fremdeles bare to strøk.....hihi.. Hva synes dere? Orker jeg??
Oppdatering:
Jeg har bestemt meg! Skapet må bli mitt! Med mindre selgeren har ombestemt seg da ;) Antar at det får en eller annen ganske sprek farge. Usikker på hva jeg skal gjøre inni det. Hadde jo først lyst til å tapetsere, men det kommer sikkert ikke til å synes allikevel, for jeg skal jo fylle skapet... :) Skal sørge for å holde dere oppdatert!

17 kommentarer:

lykkehuset sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
lykkehuset sa...

Vi prøver igjen... Det er helt herlig det skapet. Ta en dag av gangen, også 1 - 2 - 3 så er du ferdig! Lykke til!!

Livet er heeerlig sa...

Flott skap, så jeg ville kjøpt det :)
Plutselig får du ånden over deg, og så simsalabim har du noe veeeeldig spennende i stuen din :)
Lykke til med avgjørelsen
*Siv*

. sa...

Heisann det skapet der MÅ du bare kjøpe, du trenger da ikke å male det med engang. Ta det når du får ånden over deg sammen med et glass vinn :))).
Gamlå

alvorada sa...

-SKAL! :) Er ikke det skapet fra Stockholm-kolleksjonen til Ikea? Det likner ihvertfall veldig. Synes det er utrolig kult som det er uten maling jeg! :)

Anonym sa...

Fint skap! Det ligner veldig på det Ikea hadde i Stockholm-serien sin. Jeg lurer på om det i såfall kan være i finér og vanskelig å male... Ville sjekket med selgeren!

Kardemomme sa...

Det skapet var så fint at jeg ikke hadde betenkt meg..Det er jo ganske fort gjort når man først er i gang da..Du kan ha hva som helst i det skapet! Superlekkert blir det uansett!! En annen ting er at det skapet e så fint i seg selv at du kanskje ikke trenger å male det eller? Kjøp det fort og prøv deg fram :))

Kardemomme sa...

Var forresten inne g sjekket den nettbutikken du tipset om..Du skulle aldri ha lagt ut en sånn fristelse sukk!!! Nå vet jeg hvor resten av lønna kommer til å forsvinne hihi!!!

Bak en Sky sa...

Du orker!!!Det blir knaill!!

Anonym sa...

Kan du ikke kjøpe A sitt da? Eller skal hun beholde det selv nå kanskje......

Maria sa...

Jag tycker skåpet är jättefint och med en annan färg kommer det bli supersnyggt! Praktiskt och fint med glas i dörrarna så kan du se vilka tyger och annat du har.

Klart då orkar...(säger jag som fortfarande inte fått tummen ur o börjat med mina egna projekt..hihihi)

Mari sa...

Det er nok finèr ja, tra stckh-serien tror jeg...kan det ikke males da altså??

Anonym sa...

Jeg tok feil :) Jeg tenkte at finér er vanskelig å male siden det er så glatt, og når det da blir pusset er finéren så tynn at det er vanskelig å få det fint før malingen. Men sjekket litt på nett nå, og du trenger visst ikke å pusse før du maler! Det skal holde å vaske grundig, male med heftgrunn, og deretter 2 strøk med ønsket farge :)

Tove sa...

Kjempekult skap! Og det kommer til å bli dritstilig i rødt eller lilla:) Og jada, du orker ( men har du tid, hihi) Jeg hadde nok prøvd meg om jeg var deg, det er mye enklere å male dette skapet enn spisestuestoler... stoler er det "vanskligste" å male syntes jeg.

Klem

fru Pink sa...

Skal!! Knallfin form:)

Kardemomme sa...

Mal det!!! :) Jeg er heller ikke så glad i rødbrunt så jeg skjønner godt hva du mener..Tapet inni er veldig fint..Jeg bare lurer på om tapeten vil komme godt nok fram siden vinduet er såpass lite..Jeg vet jo ikke, det var bare en tanke..Det står massevis av skap både på Finn og kommende loppiser vet du..Hvis du ikke er 100 % sikker burde du kanskje vente til du finner et som du bare VET blir fantastisk! :)))Lykke til med avgjørelsen! jeg gleder meg til å se hva du gjør :)Og husk at du som er så rask og kreativ maler et sånt skap på null komma svisj hvis det er det du vil :)

Kardemomme sa...

Jeg ser at vinduet på skapet ikke er så lite likevel..
Mal det i en knall farge og tapetser det du :)))