onsdag 24. september 2008

Arg, arg, pølse med marg :(

Jeg ble litt overivrig nå i kveldstimene. Resultat; et stk lilla skap med pels. Jeg tenkte nemlig ikke på at det var skumgummirullen jeg skulle ha brukt, ikke den f**** langhåra d******. Fristende å legge skylda på supermann, som ikke orket å engasjere seg nok til å oppdage bommerten før det var for seint. Nå må skapet tørke og pusses før det kan males på nytt... snork!

Mamman til Marieinwonderland: fargekoden er:s6020-r50b

I morgen skal jeg legge ut en gla`nyhet her. Følg med :)

Til de som måtte lure; jeg har IKKE mistet motet. Det skapet skal bli underbart, enten det vil eller ei :)

4 kommentarer:

kardemomme sa...

Æsj da!! Ergelig altså!! Jeg malte det hvite glasskapet mitt med skumgummirull og det blir veldig glatt og pent..Men da rullen ble for full av maling ble den helt slerkete..Gleder meg veldig til å se hvordan det blir og du skal få slippe å male i hele natt! Bare så det er sagt hihi!!! Nå skal jeg snart finne dyna! Klem herfra :)

CosiFanTutta sa...

God kveld! Ja, det er derfor jeg ikke driver med sånt - mission impossible-saker og ting. Det hadde raknet for meg hvis jeg skulle måtte om igjen et helt skap!
Morsomme innlegg du har - jeg koser meg :o)

Kaspara sa...

Å, stakkars deg!!! Da mister jeg litt piffen når slike ting skjer. Synes det virker som du tok det med stor fatning og ro. Veldig lykke til videre!!!! Klem fra Kaspara

Briggs lekestue sa...

Er veldig spent på resultatet! Syns det skapet fra Ikea er så fint, og skulle selv likt å hatt det. Og i lilla må det jo bare bli fantastisk:-) Jeg surfer på en spraymalingsbølge og leter iherdig etter lilla. Lilla er en genial farge.
PS! Malte kjøkkenbordet forleden, og jeg også slet med en feil og loete rulle. Veeldig irriterende!