onsdag 24. september 2008

Miraklenes tid er ikke forbi

På en av mine ukentlige trilleturer, la jeg i dag turen nedom byen. Det skulle vise seg å være noe av det lureste jeg har gjort denne uka i hvert fall :) Lillebror har litt vognskrekk, og ligner mest av alt en tikkende bombe der han ligger og sover søtt. Han sviktet ikke i dag heller, og bomben eksploderte utenfor Fretex (vær klar over at jeg har en lei tendens til å overdrive). Da var det intet annet å gjøre enn å ta han opp på armen og stikke innom Fretex. Var et par ting der jeg gjerne skulle ha tittet nærmere på, men lillebror var ikke enig. Så turen gikk videre bortover mot gågata. Det var der det skjedde. Plutselig, i ett butikkvindu, stod den der. RICE SIN MATBOKS!!! Himmel og pannekake. Her har jeg vært sur som en eplekart over at det er så vanskelig å finne Rice på mine kanter av landet, også har de det HER i min by!! Nå har jeg avtalt med innehaveren at jeg skal komme å få ta bilder og reklamere litt her i bloggen. Hun bestiller gjerne andre Rice-produkter enn hun har inne, så gjett hva jeg skal ønske meg til jul?

Jeg kom ut fra butikken med nye knotter til det berømte skapet mitt. Vel hjemme ser jeg at de er i overkant store. I utgangspunktet liker jeg det, men det blir litt ubalanse rett og slett. Skapet blir VELDIG tungt oppe, og lett som en fjær nede. Så da får jeg stikke nedom byen og bytte en dag (inmari lei meg for det selvsagt). Maling til skapet er nå i hus (kryss i taket):)

5 kommentarer:

Anettes hus sa...

Hei! Her har ikke jeg vært før. Så flott blogg du har! Lykke til med skapet!!

Klem Anette

Kari - My home is my Castle sa...

Så moro da :))
det føles vel som om du har vært på skattejakt og endelig funnet skatten hehe..

Gleder meg til å se alt ferdig malt :)

Ha en fin dag videre

kardemomme sa...

Der var malingen ja, hipp hurra!!!
Nå blir det spennende altså!!! Kan ikke du bruke natta til å male slik at jeg får se ditt lilla skap til frokost i morgen hihi!!!! Nå har jeg ventet og ventet og v...fniiis!!! Hvis skapet er for tungt oppe kan du kanskje sage av beina litt?? ;) Nå ler jeg for meg selv for det er nettopp en slik ting jeg gjør innimellom..En gang trakasserte jeg et bord på den måten..Fikk et bord av en tante som skulle vise seg å bli både for høyt og med for stor bordplate, så jeg tok saga og satte i gang! Etter noen timer stod jeg igjen med et skeivt vaklevorent bord med skeiv bordplate! Men en fotsid duk reddet i og for seg ryktet mitt som møbelfixer hihi!!! Ser på kommentaren din hos Kaspara at du også liker skilt..Tror vi hadde endt opp i tottene på hverandre hvis vi hadde vært på samme markedet ja fniis!! Men jeg vet jo hvor du bor og vi bor så spredt at det skal litt til å ende opp sammen ;)Flaks med Ricematboksen!!
Og flaks at damen ville bestille mer Rice til deg :))Noen dager er bare GODE hihi!!!

Kaspara sa...

Kardemomme får min fulle støtte for nattmaling!! Jeg er også kjempespent på skapet ditt i lilla drakt. Tror det blir såååå fint.
Så gøy med Rice da! Ha en glad kveld og natt i lillafarvens tegn.
Klem fra Kaspara

Maria / Frøken Fryd sa...

He he, kommenterer lige først på indlægget over her - det behårede skab, ha ha ha. Sådan noget kan ske, det ordner sig :-) (fniiis).

Og du, hvor er du heldig med Rice produkterne. De er bare sååå lækre, jeg tror jeg elsker dem, hi hi.

Klem Maria