tirsdag 30. september 2008

ENDELIG - de første stue/spisestuebildene er her!

Ettersom vi mangler et strøk på noen lister (hvem gjør ikke det?), spotter i taket og litt sånn, blir det ikke det helt store bilderushet. Endelig kom den oransje stolen til sin rett. Den hvite stolen i forgrunnen tilhørte mine besteforeldre inntil jeg forbarmet meg over den i 2002. Den andre er et loppisfunn som har fått seg en omgang (og skulle hatt flere) med malekosten. Resten av spisestuestolene står på verandaen og venter på å bli tatt inn i varmen..
Mari and the sprayboks, har forvandlet messing-gakkgakken fra eldresenterloppiset:)
- og messinglysestaken fikk seg en dose rosa-spray :) Den grønne vasen fra samme sted drømmer om en fargerik bukett. Sandflasken er en skikkelig suvernir fra mamma og pappas bryllupsreise til Jordan på 70-tallet (stemmer ikke det mamma?)
Det gamle skapet de tidligere eierene etterlot seg har funnet sin nye plass og fått nye, STORE diamantknotter :)
- og simsalabim!

9 kommentarer:

Sissy's Hus sa...

Så sinnsykt FINT! :) Den kreativiteten din skulle jeg gjerne hatt en bit av!
Og skapet,Oh my god! Hihi.. Kjempe fint som lilla.. kjempe godt valg!

Lillebror har begynt å rulle rundt! Haha.. Snuppa har heller ikke flatt bakhode for å si det sånn!

E:-) fra K(a)os(e)heimen sa...

Her var det masse fargerikt og fint! Det lilla skapet ble veldig flott da. Lurer på om de diamantknottene er de samme som jeg har kjøpt til lillemor sin "kryploftsdør". Ligna veldig i alle fall.
Hehe, det med listene vet jeg ALT om....

Kaspara sa...

Åhhh, det lilla skapet var rålekkert!!!!!! Likte også veldig godt det sorte skapet og oransje stol sammen med de hvite stolene.
Morsomt å spraye den anda. Utrolig hva man kan trylle fram, bare man bruker kreativiteten! Stua/spisestua blir kjempefin!
Klem fra Kaspara

Kardemomme sa...

ÅÅÅÅÅÅÅ!!!!! Skapet ble perfekt i lilla!!! Fy søren så fint og morsomt!!! Si i fra hvis du skal kaste det ut en gang!!! Da sitter Kardemomme og venter på å overta hihi!!! Vedder å at du er superfornøyd..Det MÅ du da være!!!
Det mørke skapet var også kjempeflott!! hadde passet perfekt her det også..Og loppistingene som ble sprayet ble jo helt kjempevellykket!!! Og den oransje stolen var så fin til alt det andre..Bloggen din bærer virkelig navnet med stil..Maris fargerike!!
Så morsomt å se det alt sammen! Skal scrolle opp før jeg tusler hjem til meg selv og skal koke fisk til kattene. Jeg har vært på hyttetur noen dager og er helt på etterskudd med bloggingen ;)
Men ha en fin dag så lenge!
Stor klem fra Kardemomme :))

A sa...

ÅÅÅHHHHHHHHH!!!!! Så otroligt fint det blir. Ær helt målløs!!! Glæder mig att se fortsættningen!!!!!

A

Miss Cellaneous sa...

Så fint ting blir med sprayboksen.. jeg skulle gjerne også hatt noen runder med sparyboksene på ting.. men jeg har ingen hage eller uteplass og spraye i! ;) Fargen på skapet er knallfin!

Maria sa...

Va fint skåpet blev! Du får ta en snygg detaljbild på knopparna med sen.

Maria / Frøken Fryd sa...

PANG ! Det var lyden af mig der faldt af stolen og landede på gulvet nu ;-)
Hvor ER det bare utrolig stiligt, DET HELE !
Spraymalet ang og lysestage, lækkert ! Vasen, skabet med diamanterne, og det lille skab...

Jamen altså, er helt tom for ord, jeg bare er helt vild med det. Må straks kigge lidt mere på billederne....

Klem Maria

Maria sa...

Åh, så bra det blev med ett lila skåp! Det gillar jag skarpt!

Apropå din loppisönskelista så köpte jag ett litet runt bord på loppis häromdagen som nu blivit målat. Står också bredvid vår soffa. Ska visa det på bloggen någon dag!