torsdag 18. september 2008

Skap

Gode Kardemomme holder på å bli småtullete av at jeg er så treg. Jeg har akkurat oppdaget at jeg har 177,- på kontoen, og en uke til permisjonspengene kommer. Dermed lar lillafargen vente på seg. Enn så lenge kan jeg by på et stk grunnet møbel:
Inspirert av siste nr av Rom123 (se innlegg under), begynner jeg å klø i fingrene etter å male denne herligheten (som jeg ikke husker om jeg har vist før):
Den er jo allerede malt brun av husets tidligere eiere, og jeg har i grunn vært fornøyd med det. Men når supermann kommer og sier at han ikke liker brunfargen...da er det vel bare en ting å gjøre?! Skapet er helt malplassert nå mens vi pusser opp.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg synes skapet med det runde vinduet er kjempekult. Jeg selv ville vel malt det hvitt utenpå og lilla inni, dersom lilla skulle være en av fargene. Men det har jo naturligvis med hva som passer hos meg.... :) Ser for meg at det blir lekkert med hvite ting inni - som jeg har masse av.
Det blir nok knalltøft som lilla - gleder meg til å se det ferdig!

A sa...

Skall si att du ær effektiv. Glæder mig att se skapet færdigt, tror lila blir kjempefint. Hær jobbas det før fullt før att Mari skall komma och anvænda sina superkrafter før att ommøblera 2 etagen.

Mari sa...

anonym: du har glemt å skrive navnet ditt ;) Det hadde sikkert vært kjempefint som hvitt også, men jeg har liksom sett det for meg som lilla :)

a: jeg har pumpa jern i dag og er klar :)

Kardemomme sa...

Hihi!!! Her er masa igjen ;)
Men så fint at du legger ut bilde av grunnet skap..Ser jo allerede nå at det blir helt annerledes og flott!! Farge gjør utrolig mye altså! takk for at du gir meg et lite innblikk i at du er i gang hihi!!! Dessuten var ideen din om blind blogg-date i Rice land en fantastisk god ide!! :)))
Må røpe at jeg var innom Rafens i dag og kom ut med en pakke med Rice-merke på..Jeg maler og sjauer og løfter som en gal her og håper at jeg rekker å få det ferdig til å kunne ta bilder i morgen..Kjøpte en tallerkenhylle forrige helg som jeg har malt i ettermiddag..Går og blåser på den for å få den til å tørke fortere haha!!! Tålmodighet er ikke min sterkeste side ;)
Må snart rydde litt her og så tar jeg kvelden..Fikk Bolig Liv i postkassa i dag og tar det med meg sammen med en tekopp på senga..
Nå "legger jeg på" her! Klem fra Kardemomme :))

Maria sa...

Vilken färg ska den bli?
Rädd att jag går bet på norska språket ibland och missar lite innehåll i det du skrivit =)Är det lätt för dig att förstå svenska?
Ser nu på en annan kommentar att du kanske ska måla den lila....

Perislja sa...

Ååå, så härligt. Jag vill också måla NU. Men färg är dyrare än man tror! Förstår din frustration att behöva vänta på färgen. Vi skulle kakla med ett marockanskt kakel som jag blev så förälskat i, men börsen säger nej. Det kostade 4000 kronor. Det blir en mosaik från K-rauta istället.(För 149 kvm!) MEN, då känner man att man haft mer fantasi än pengar. Man gör det bästa av det man har. Söker och botaniserar och låter börsen vara med och bestämma. Att kunna rusa iväg och köpa PRECIS det man önskar sig gör en faktiskt inte så lycklig. Men att skapa något med det man faktiskt har ,det ÄR lycka eftersom man då är engagerad och kreativ och man slipper det där lite gnagande samvetet att man egentligen inte hade råd...
Vad hade detta med ditt målande att göra??? Vet inte. Vet bara hur det är att ha tomt i plånboken ibland! Hihi!

alvorada sa...

Hei snuppa! Gleder meg til å se resultatet av malingen :)
Jeg satt også og siklet på de bildene fra Rom 123 i går kveld. Kjempestilig!
Er i Stavanger på familiebesøk for tiden, så blir lite bloggings. Men har vært i noen FANTASTISKE butikker her i byen. Kommer bilder på bloggen min etterhvert. Gled deg!!!

Kardemomme sa...

Titter bare innom for å kvitre god morgen og poengtere at det er FREDAG i dag!!! Hipp,hurra!!! :))
Du har ingen malingsbokser med gammel maling stående da? Litt rødt + litt blått blir lilla..Gøy å blande selv og billig :)
Vet akkurat hvordan det er når lommeboka sier "nei" og man ikke greier å vente ;)

Kardemomme sa...

Hei igjen Mari med ushava legger hahahaha!!!! fniiis!!!
Håper og tror det blir bilder fra bekken i kveld..Burde faktisk legge ut bilder av selve bekken også hmm! Akkurat nå er det så mye kratt og villbringebær at den ikke synes, bare høres, men datteren min skal på speidertur så jeg har tid til å gjøre ferdig maling og stæsjing samt ta noen bilder..
Rafens har en del Rice men ikke MYE!! Er litt frustrert over at det ikke er mer å finne i oslo! Køben er altså best!!! Må ta den rice-daten der hihi!!!
Synd med fargene du har på malingen din..Tror du får problemer med å få lilla ut av det der, men naboen da?? Kanskje han/hun har noen rester..Det blir ikke det samme som å ringe på døra og spørre etter en kopp sukker akkurat, men det er en fin måte å bli kjent på fnis!!!!Hvis ikke du allerede kjenner naboen da? :)

Kardemomme sa...

Visste ikke om jeg kunne publisere kommentaren din siden du skriver hvor du bor, men jeg har fått den og lest :)Ta med deg 177,- kr. og lillebror du hihi!! Kan få mye for 177 da!!! Kanskje du til og med finner maling! Folk gir jo fra seg alt mulig :D

Minmill sa...

Oj oj oj. For et stilig skap. Det blir nok drit lekkert i lilla. Unnskyld uttrykket. Men jeg mener det virkelig. Gult er på full fart inn. Hva med noen gule knotter på?

Gleder meg til det endelige resultatet.

God helg

Hilsen Minmill

Christina sa...

Åhhhhh... Dette skapet blir veldig fint! :) Jeg har selv tre prosjekter i gang! :) Tallerkenhylle, komode og lite søtt (60'talls) tegnebord (til 20 kr!) til Julie! hihi.. Tror jeg må begynne å blogge snart så jeg kan få litt input! :) Hihi..
Møblene blir nok hvite, men bordet får tavlemaling på toppen... hmmm...
Også er det disse FÆLE elfa garderobene.. hmmm.. rød kirsebær laminat!! BLÆÆÆÆ! Tror det blir en kul tapet på disse..

Kos

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Ha ha, tänk att lommeboka inte alltid är enig med ens hjärna..... Jag väntar fortsatt vidare på resultatet.

& jag tror det bruna skåpet blir vackert i någon annan färg en brunt liksom, enig med mannen i huset jag ;)

Önskar er en helt underbar fredags kväll

STOR KLEM fra mig