søndag 14. september 2008

Husker dere dette?

Nå står det ferdig grunnet i stua mi og venter på riktig farge. Har lyst på en dyp lillatone, men er nødt for å bruke litt tid på å bestemme meg sånn at jeg ikke tar noen forhastede beslutninger. Jeg tror jeg skal male innsiden hvit, sånn at det ikke blir så mørkt. Hva tror dere? Jeg tar gladelig imot fargetips :) Jeg har skrudd av knottene, og har tenkt til å erstatte de med noen nye. Har sånne "diamantdingsebomser" på et skap i spisestua, og tror det må bli det eller noe prikkete eller noe. Vad tycks?

13 kommentarer:

Miss Cellaneous sa...

Ikke bare liker du også prikker, du liker tydelgivis også min yndlingsfarge LILLA! Hurra! hehe. gleder meg til å se skapet blir ferdig :D

Maria sa...

Tänk riktigt auberginelila med en ljus limegrön insida alternativt en lindblomsgrön insida. Förvånad över grönt som förslag??!! ;)

fru Pink sa...

Lilla høres veldig lurt ut! Og hvit innside også - da kommer jo det som står inni litt bedre fram.
:)

lilla-lykke sa...

Det ligger en award hos meg å venter på deg! :)

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Väntar spänd på resultatet i bilder ;)

NJUT kvällen söta

Perislja sa...

Jag tycker lila är ett utmärkt förslag. En lagom mörk lila. Det är ett sug efter lila denna höst! Men det är så vackert och jag är lycklig att den färgen fått en renässans!!!

Kardemomme sa...

Jøss så mye nytt det var her da :))
jeg har vært inne i en dvale i forhold til pc og blogging på kveldene..det er jo så mye annet som foregår..Nye tv-serier for eksempel ;) Jeg fyrer på peisen og daler ned i sofaen foran tv'en med hekletøyet hver kveld nå og det er så heeeerlig!! Innimellom blir jeg litt lei alt som heter blogging og det er en fordel å kunne dra ut kontakten..Ser at du har kjøpt det fine skapet! skal bli gøy å se hva du gjør ut av det..Tror det blir fint uansett jeg da..Enten du velger lilla eller hvitt! Med lys innside kommer tingene du har i skapet veldig godt fram da..
Og så er det ikke verre enn atdu kan endre farger hvis du ikke blir fornøyd med førstevalget..Fine soker du har på beina på bildet forresten hihi!! Jeg kjøper også morsomme sokker når jeg finner..Hennes og mauritz kjører mye Hello Kitty og jeg har definitivt kastet meg på "bølgen" jeg også :) Ha en fin høstdag! klem fra Kardemomme :)

Christina sa...

Lilla blir kjempe fint! :) Gleder meg til å se bilder!! Hihi..
Var forresten på shopping på Lindex og kjøpte masse fint til snuppa mi!! :) Gikk vel heller helt bananas... Elsker de nye klærne som har kommet!

Maria / Frøken Fryd sa...

Jeg tror dit farvevalg blir RIGTIG flot. og rigtig godt med hvis indeni også, så det lysner ldit. OGSÅ rigtig godt med de der diamant-nogen som knotter.
ja, kan vist bare sige rigtig godt her, hi hi

Klem Maria

Mari sa...

Christina;

Jeg er nok en liten smule misunnelig på at du faktisk kan kjøpe de jenteklærne på Lindex... Det er jo helt vanvittig hvor mye nyyyyydelig de har! Jeg har holdt både kjoler og leggings i hånda flere ganger, men jeg KAN jo ikke kjøpe det....

Så koselig at du er innom her fremdeles forresten. Jeg har sluttet å oppdatere guttenes sider, så det er bare bloggen igjen. Ble litt vel mye å holde orden på :)

Kardemomme sa...

Hihi!!! Jeg er sååå nysjerrig på hva du velger å gjøre med skapet!!
Velg lilla :))Og mal det FORT!! For jeg greier ikke å vente hihi!!!
Her i Oslo er det fint vær og litt kaldt i dag..Vet ikke hvor mange kaffekopper jeg har drukket for å våkne skikkelig ;)

Klem fra Kardemomme :)

Christina sa...

Jeg så det! Jeg er ikke noe bedre selv... Lille snupp sin side er ikke akkurat oppdatert den heller.. Kommer sikkert til å legge inn bilder av henne og ønskeliste, men det er nok det dessverre! Nå har jeg nok med ny jobb.. Men jeg er veldig nyskjerrig på hvordan lillebror og storebror ser ut nå! :) Han er vel snart 4 md! Tida går...

Du får kanskje en liten niese å kjøpe til over jul? :) Husker jeg gikk helt babanas til niesa mi! Gøy å være tante! Hihi.. Lille snupp er i hvertfall påkledd i brunt, rosa, oransj, lilla, rødt! :) Prøver å begrense rosa-bruken, blir jo helt matt av alt som skal være rosa hele tida!
I bhg er alt LILLA! Hihi.. Permer, hånklær, album osv.. De tantene må tro jeg er "en sånn mamma"! Haha.. Elsker å dille! Har heller aldri (bare på jobb, må være "seriøs" der) ensfargede sokker.. Hihi..

Tove sa...

Det hørtes ut som om du allerede har en god fargeplan:) Og det er nok veldig lurt å male det hvitt inni. Gleder meg til å se det ferdig ( nå må du jobbe på, hihi)

klem