lørdag 13. september 2008

Dagens fangst

Jeg og min kjære A har vært på loppis langt oppi gokk i dag. Hun fant et par støvletter, et akebrett og et søtt sett med to stoler, bord og parasoll til sjarmtrollet sitt. Jeg fant masse klær til både lillebror og storebror...på vei hjem...på Lindex og Kappahl... Kappahl har en del babyklær i polern o pyret stil nå for de som liker sånt (=meg), Lindex har så mye fint i den der "fem myror är fler än fyra elefanter", så jeg fikk med meg en hel liten bråte av det også. Når jeg først er inne på Lindex - fyttirakkern så mye fint de har til jente der! Lilla strikkavest med røde knapper, stripete tightser, masser av hverdagskjoler..ja alt HELT i min stil!!Hadde planer om å lage et helt innlegg om det, men så hadde de bare sånne "flash"-bilder på hjemmesidene, og et innlegg om fine kjoler og vester UTEN bilder blir jo ikke det samme.. Men for dere med jenter; løp og kjøp!!!!!

3 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...

Snubla inn til deg her i kveld - og for en flott fargesymfoni ;0). I like! Kommer til å bli fast gjest her jeg nå ;0). Om du skulle ha tid og lyst er du hjertelig velkommen inn på min blog også ;0).
God helg videre!

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Köpte en natt kjole med fem myror print till snuppa & du vilket barndomsminne ;)

Helt enig, shopping inlägg utan bilder blir inte helt detsamma *fniss*

Ny konkuranse på bloggen har jag, bara som ett litet tips.

ônskar dig en trevlig söndag i höst vädret.

Klemmer

Maria sa...

Jag har köpt Kappahls PoP inspirerade kläder t M. Han är så söt i dem och jag gillar att de är könsneutrala. Coolt med kläder med rosa på som grabbar kan ha helt enkelt!