fredag 5. september 2008

I mangel på noe annet, presenteres herved førbilder av stue/spisestue

Nå tror dere sikkert at dette blir et tradisjonelt før/etter-innlegg, men etterbildene lar virkelig vente på seg. Enn så lenge kan dere se på disse bildene, og spekulere i hvordan Mari kommer til å få det når det er ferdig. Bildene er hentet fra prospektet. Slik så det altså ut da vi tok over: Møblene hadde de (heldigvis) tatt med seg da. Fnis...

Døren ut i gangen er fjernet (og skal selges), det samme skal ved/parafinovnen. Vi har varmepumpe, og enn så lenge skal vi klare oss med det (les: til vi har råd til et ildsted vi har lyst på). Vi (les: supermann, jeg har hatt nok med å gå høygravid og amme)har lagt nye gipsplater på veggene og i taket. I tillegg er det bygget "bokser" langsmed veggene som det skal spotter i. Etter å ha lagt på fiberduk (på veggene), har supermann malt alt sammen eggehvitt. Ettersom vi tok bort ovnen og steinplata (det var TUNGT sa han), har supermann felt inn parkett i gulvet, og tilslutt malt hele sullamitten i fargen sand.
Først og fremst; det skapet dere skimter baki der, reddet jeg fra den sikre død. De hadde satt det ut i carporten, og gudene vet hvilken fremtid det skulle få. Nå har det fått nye diamantknotter, og huser servietter, lys, lysestaker og andre Mari-ting ;) Gulvene på spisestua har selvsagt fått samme behandling som i stua (og som resten av huset skal ha). Veggen med vinduet på, og "veggen " mot oss er nye, fine og eggehvite. Veggen inn mot kjøkkenet skal rives (ifm kjøkkenoppussinga), så den er bare pyntet litt på med hvitmaling. Den siste veggen er fondveggen som jeg har vist bilde av tidligere. Nå er det snart min tur til å ta over!! Oioioi, som jeg gleder meg til å flytte dit inn.

7 kommentarer:

Kari sa...

Så spennende :)
Alt høres nydelig ut...
Gleder meg til se det ferdig ;)

Ha en fin helg

Kardemomme sa...

Dette blir spennende! Ser ut som om det er et stort og lyst rom med mange muligheter..Skal bli gøy å se :)

Livet er heeerlig sa...

Høres veldig fint ut. Du har virkelig en supermann der hjemme du :)
Gleder meg til etter bilder, hurra!
*Siv*

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Hoppla! Detta blir virkelig spännande ;)

Väntar spendt på efter bilder!!

Klemmer & önskan om en härlig helg

http://galtoroad.bloggagratis.se sa...

Hej! Jag har en utmaning till dig på min blogg.

Ha en trevlig helg!

Marihøna sa...

Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

Maria / Frøken Fryd sa...

Jeg kan næsten forestille mig det, men ikke helt. Glæder mig til at se billeder :-)
(og må bare sige jeg godt forstår din glæde over de tog møblerne med sig, hi hi)

Klem Maria.

Ps: tak for kommentar, den blev jeg glad for.