mandag 5. januar 2009

halloisen poisen

I helga har familien Glum delt seg i to. Supermann har hatt med seg storebror på en lang, lang togtur til slekta i nord. Mesteparten av tiden har de sittet ved utgangsdørene. Storebror hadde nemlig fått det for seg at det var der, og bare der, man kunne høre toget fløyte. Selv har jeg hatt med lillebror til min slekt litt lengre sør i landet. Vi har kjørt bil. Dvs, vi har stoppet en del også da. Det er liksom litt av sjarmen, det å stå på en busslomme midt på Toten i 19 minus. Det er klart at en liten tass mye heller vil sitte på mammas fang og kjenne på rattet enn å sitte dønn alene i baksetet å se rett inn i tøflene sine. Mine sønner har mark i rompa.

For å belønne meg selv etter å ha kommet vel hjem på glatte veier, stoppet jeg på det lokale kjøpesenteret og handelt disse nydelige Ranuklene. Jeg synes de er SÅ nydelige, og skulle gjerne hatt Ranukler som blomster i bryllup og navnefest til sommeren.
Jeg har glemt å vise spagettiboksen jeg fikk av A i bursdagsgave :) -og kakeboksen (den nederste) jeg fikk av H til samme anledning :) Lucky me :)

Disse boksene fikk jeg av min fantastiske bestemor til jul. Hun er bestemor med store bokstaver. Vi snakker om forkle, kjøttkaker, hjemmerørt tyttebær, permanent...ja, hele pakka :)


Til sist i dette svært så usammenhengende innlegget viser jeg et bilde av klokka jeg kjøpte til huset til jul. Dere får prøve å myse dere frem til et nyoppusset, hvitt kjøkken med denne klokka og noen åpne hyller med boksene mine på.8 kommentarer:

Smilerynker sa...

Sikke skønne dåser!

Sissy's Hus sa...

Blomstene er bare helt nydelige! Og det er du også... :) Hihi..

Kule bokser! Kom du deg til Sandvika?

Klem
Christina

lenebv sa...

Så fine blomster og bokser! Stilig klokke også. ;-)

makiato sa...

Vilken härlig bukett ranunkler!

Kaspara sa...

God morgen, Mari!
Ja, det er viktig å stelle litt godt med seg selv i blant! Ranuklene du handlet var herlig vårlige! Jeg likte så godt alle boksene dine jeg. De tre som står opp på hverandre kledde hverandre så godt synes jeg.
Høres herlig ut med en skikkelig bestemor. Tror du den yngre generasjon blir slik type bestemor??? Jeg er ikke så sikker på det, faktisk. Kanskje det blir mer sånne bestemødre som tilbringer halvparten av året på solfylte strender et annet sted på kloden og slikt. Tar spa-behandlinger og realiserer seg selv...The time will show!
Ha en forrykende flott dag, Mari!
Stor klem fra kaspara

Ninas Drops sa...

Ja de blomstenen er jo sååå herlige.. Fikk boks av A til jul jeg og..kuli...
Har litt dilla på bokser om dagen selv..
Skjønner du fikk stoppa litt på vei hjem ja.. Typisk da.. Håper du fant noe av de vi snakket om...

Rikke`s Retro. sa...

Herlige blomster og kjempefine bokser..!!

Maria / Frøken Fryd sa...

Åa, ranunkler er bare så smukke - og så dufter de jo samtidig utrolig godt.
Sikke nogke ture dere har haft med hvert barn, hi hi. Ser da bestemt charmen i 19 minusgrader og togtur ret ved døren, hi hi hi.

Fine bokser du har fået. Det lyder i øvrig til at være en rigtig gmmeldags hyggelig bedstemor du har :-)

Klem Maria.