fredag 23. januar 2009

Blafre, blafre med vingene, nå MÅ jeg da vel vinne :)

Jeg digger jo Blafre-produktene, og nå er jeg nok en gang med å konkurrerer om varer fra deres herlige sortement :) For å delta på konkurransen hos Perla, klikk HER. For å gå inn på Blafres hjemmeside, klikk HER.

7 kommentarer:

Minmill sa...

Hei på deg. Så gøy med enda en konkurranse. Må vel inn å melde meg på.. Ser du allerede har skrevet om Pynt. Ha en fin lørdagskveld.

Ninas Drops sa...

Ja du assa...skulle jeg varte deg opp ja...hi hi hi...Hyggelig komplement det at du kunne tenke deg å kulen i gjestesenga mi da....

Det kan kanskje se ut som jeg gjør noe hele tiden, men dette er ikke tilfelle...jeg barer sparer prosjekter til bloggen vettu...hi hi...Ha en kuli kveld meg Oreo i magen...kake...(slik at ikke folk skulle tro at det var baby i magen hi hi....)

Dropsern

Minmill sa...

Jeg synes også det er best å shoppe live. Men jeg så at Tove på Nettpynt hadde lagt ut produkter er Rie Elise Larsen, bånd og papir. Jeg har ikke sett noen lokalt eller på nett i Norge som selger dette. Så, vet du, jeg var innom Nettpynt tidligere i dag. Da la jeg inn en bestilling på 150 kroner, men det ble 105 kroner i frakt. Jeg bekreftet ikke bestillingen for jeg synes jo det var litt mye fraktomkostinger. Greit å kjøre en test på det før man handler på nett. Må vel også prøve å få inn en Porsgrunn tur. :)

Cathrine sa...

Liten utfordring:
http://cathny.blogspot.com/2009/01/utfordring.html

Håper du tar den ;)

CosiFanTutta sa...

Heisan

Jeg har OGSÅ konkurranse - kanskje du vil være med?? Ikke så flotte ting som Blafrebloggen, men noen ganger må man tenke gjenbruk også, hehe

Velkommen skal du være :o)

Ha en fin, fin kveld.

LillaLykke sa...

Det venter en award og en utfordring til deg, inne på bloggen min! :)

Fru Mylder sa...

Jeg har en award til deg inne på bloggen min. Jeg ser du har fått den før, men kreativitet kan ikke belønnes ofte nok! :)