onsdag 21. januar 2009

Muffins til bryllupet?

Jeg er visst litt i bryllupsmodus i dag. I går skimtet jeg en kjole på NoaNoa som ga meg inspirasjon til bryllupsfestkjolen. Nå skal jeg prøve å dra med meg forlover A innom den butikken en dag. I tillegg har vi bestemt oss for å ha mengder med avskårne blomster i vaser i stede for oppsatser (som ikke er oss i det hele tatt). Vi begynner å få en anstendig samling av barnemat- og syltetøyglass (som skal henges i trærne) og ja..i det hele tatt. Begynner å glede meg veldig :) Målet for januar (bestille telt og mat) er ikke nådd, og etterhvert må vel invitasjonsplanleggingen i gang.... Gurimalla..
Jeg er en god muffinsbaker. Trikset er å bruke en Toropose og en hel, STOR, grovhakket melkesjokoladeplate. Rør ca 2/3 av sjokoladen ned i muffinsdeigen mens resten legges oppå muffinsen før de stekes. Fordel gjerne deigen i litt færre former enn det som står bak på posen. Det forutsettes selvsagt at man bruker en muffinsformpanne (?) i tillegg til papirformene. Resultatet er STORE muffins som er herlig safige :) Ettersom det antagelig kommer endel barn i bryllupet vårt, tenker jeg å lage muffins som jeg dekorerer og stiller opp på koziol-etasje-fatet :)
Dette blir antagelig det eneste jeg skal lage selv av mat, selvom jeg gjerne skulle laget alt selv.... Det gjorde jeg nemlig til storebrors navnefest. Jeg var ikke til å bo i hus med måneden før, og selvom det ble veldig vellykket var det nok ikke verdt det.. Dessuten hadde jeg laget mat til alt som kunne krype og gå på mils omkrets.

7 kommentarer:

Perlehvit sa...

Så spennende med telt da! Vi hadde og lyst til det, men ble desverre litt for dyrt..

Muffins skal vi og ha!:) Kan jo lage de i så mange lekre farger!!:)

Ninas Drops sa...

Pip hvis du vil låne fat el lignende da..

Kult med muffins..til Kidsa mener jeg og til meg ...digger muffins jeg...kanskje jeg skal prøve din oppskrift en dag idag kanskje...
Takk for tips vedrørende Reflex. Titter kanskje innom en dag jeg da.

Nina.

Cathrines blogg sa...

Herligheten så god de ser ut!! Klart du må ha muffins i bryllupet!
Takk for tilbakemelding, da er det bare komme seg til Ikea! Til helgen.....å håpe på at de har ;o)

LillaLykke sa...

Muffins blir nok en hit! :) Sjekk ut denne bloggen http://holysweet.blogspot.com/ en blogg meg masse muffins og bryllupskaker, er helt utrolig hva en kan få til! :)

Oppskriften din med melkesjokolade skal absolutt prøves! :)

lenebv sa...

Muffins er en av favorittene mine også! Spesielt med sjokoladebiter i... ;-) Blir sikkert fint og dekorativt til bryllupet også. Kan jo pynte med melis i forskjellige farger også. Og så går det an å lage de på forhånd, fryse de ned, og så tine og pynte til bryllupet!

borghild sa...

Jeg er også stor fan av Toros muffinsmix, muffinsene blir da mye større enn når jeg lager de fra bunnen av, men neste gang skal jeg jammen prøve meg på melkesjokolade-varianten:-)
Så utrolig gøy med bryllupsplanlegging, jeg kunne gjerne gjort det om igjen, men bare det gøye, som å prøve kjoler og velge mat osv. Er sikker på at hagebryllupet deres blir nydelig, super idé med alle glassene iallfall! Lykke til! Klem B:-)

Anonym sa...

Lite tips til avskårne blomster: Vi brukte store krukker som vi la et tilskåret "ark" hønsenetting over og brettet ned hjørnene på. Holdt blomstene pent på plass samtidig som det vat bittelitt ekstra uten å være store oppsatser. Effektfullt!

(Hadde også etpar mindre skåler der vi hadde blomster i forskjellig høyde stukket gjennom gitteret.)