lørdag 31. januar 2009

Lillebrors rom

Jeg har tidligere vist dette (fantastisk dårlige) bildet fra lillebrors rom. Hver bidige kveld (og natt) irriterer det meg at jeg ikke er ferdig der oppe. Helt ferdig blir jeg nok ikke på lang tid (det skulle jo vært eggehvitt her også), men sånn det er nå, mangler bl.a både gardiner og tepper, bilder og hyller.


Inne på rommet står også en av de berømte MALM-kommodene og en gammel stol fra mine besteforeldre som for tiden er dandert med dette pleddet


I tillegg har han selvsagt en hvit sprinkelseng og (av alle ting) en vask.
Jeg er egentlig ikke noe gardinmenneske. Jeg sverget en periode til liftgardiner, men de måtte vike for rullgardiner da vi flyttet. På barnerommene synes jeg derimot at det gjør seg med tunge, kraftigvevde, hvite gardiner.


Jeg står litt fast ved valg av teppe på lillebrors rom. Jeg fant to alternativer på Ikea. Mon tro om det øverste kunne gjort seg. (og ved nærmere ettertanke; nei, det passer ikke)


...eller et par-tre av dette slaget ( i en litt mindre knæsj blåfarge).
Denne lampa skal overta plassen der det i dag er festet en herlig messinglampe anno 1990.


På samme måte som hos storebror er det en innebygget hylle i veggen. Ettersom storebror har navnet sitt skrevet med sånne små, fargerike trebokstaver på toppen av hylla, vil jeg at lillebror også skal ha det. Noen som har noen tips om hvor de selger sånne? Gjerne på nettet :)
Til slutt nevner jeg at jeg er på jakt etter et passende stoff/tapet som kunne egnet seg oppspent på en ramme/limt på en hobbyplate. Anyone?
Oioioi, nå ble jeg gira på å fikse litt på rommet til lille trille :)
Bilder fra storebrors rom kan beskues HER og her

10 kommentarer:

smileull sa...

Nå har jeg akkurat surfet innom bloggen din, og likte meg så godt at jeg måtte legge igjen et spor. Digger stilen din, her var masse inspirasjon! :-)

Sissy's Hus sa...

Så fint det blir! :)
Du blir sikkert ferdig me oppussingen om ikke alt for lenge..

Bokstaver ja.. Så de samme på babyshop på lillestrøm.

Charlottes interiørblogg. sa...

Jeg har ikke vært noe gardin-menneske jeg heller, men nå begynner jeg å synes at det er fint igjen. Har jo kommet så mange fine stoffer i det siste,

Anonym sa...

Tenker det blir eit supert gutterom når du er ferdig med planane dine. Eller...ferdig blir ein vel aldri, men kanskje vi skal kalle det fornøgd inntil ein ny ide dukkar opp.
Ser at lillebror har sånn tavle som eg nettopp har kjøpt på fretex. Syns dei er kjempefine og dekorative. No manglar eg berre barn så eg kan dekorere eit barnerom :)

Ha ei fin veke!

(Ser forresten at eg fortsatt er linka til som "livet i Lia", men eg har flytta og kallar bloggen for Hobbyrommet no. Berre eit tips!)

Maria sa...

Mycket fint i lillebrors rum!

alvorada sa...

Heisann! :)
Så bra at minibloggetreffet deres ble vellykket! Vimsemor er jo så søt og snill så noe annet var jo ikke å vente. :) Hadde jeg bare vært frisk så skulle jeg ha slengt meg med jeg også, men jeg er fremdeles stuck hos mamma i trøndelag. Har om ikke annet klart å karre meg bort til pc-en nå, så det hjelper på!

Ble det noe shopping på dere lørdag eller?

Ninas Drops sa...

Joa...ikke helt...tatt skikkelig på detta...
Fortsatt uggen...Pregnant??? ha ha ha ,,,,not!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da har hele familien vært det i så fall ha ha ...
Synes det bildet du har lagt ut av lillebror sitt rom er kjempefint jeg...Gleder meg til å komme bort på besøk en dag...Må bare få hodet litt over kanten først ...
Trives du i ny jobb???
Nina

Ninas Drops sa...

jo du...
De gitarene plasker vår Venn A raskt sammen vettu...Hun er jo så flink til å sy...Bestill der du..hi hihi....

storeflittig sa...

Gøy å se hvordan du tenker barnerom! Kjempebra inspirasjon:) Ting tar tid, oppussing også, og heldigvis er det ofte mammane som er mer bekymret for utseende på barnas rom enn det de selv er, hihi:)Kjenner meg definitivt igjen i å ligge å tenke interiør om natten. Skummelt:)

Ha en fin uke!!

cecilie sa...

For ett nydlelig rom..
Kan jeg spørre hvor du har kjøpt postkassen.. sett fler som har de å er på evig jakt...hehe