onsdag 7. januar 2009

Bryllupsplaner, del 1

Nå er det bare litt over 5 mnd til vi skal gifte oss. Foreløpig har vi ikke gjort noe annet enn å bestille vielsen i Tinghuset og hente inn priser på telt fra den samme resturanten som skal levere maten. Jeg kjenner jeg begynner å bli litt småstressa. Riktignok skal det være et uformelt bryllup, men det er nok på tide å tørke støv av planleggingsboken...ikke sant supermann?
Overraskende nok er det dekorasjonsplanene jeg har prioritert til nå. Disse herlige kreasjonene skal pynte opp hagen vår og teltet. Mamma skal sy girlander og jeg skal lage stoffstrimmellysekroner, kanskje med hjelp av A? :) I utgangspunktet så jeg jo for meg veldig fargerik dekorasjon, men nå begynner jeg å helle mer mot hvitt. Det er jo så nydelig på sommeren Pluss at jeg sanker barnematglass/syltetøyglass ol som jeg skal lage ståltråd-hank på og henge opp i epletrærne våre.. Det er jo ikke så mørkt i juni, så jeg skal enten male de, eller fylle de med noe som gjør at det blir litt dekorativt.

Bildene er lånt av Nina :)
Mål for januar; bestille telt, bord, stoler osv.

11 kommentarer:

Rikke sa...

Åh, jeg vil gifte meg :D Eller rettere sagt, jeg vil planlegge et bryllup!

Du har ei morsom tid framover, gleder meg til å se resultater=)

Dilldall-Nina sa...

Ups, her skvatt jeg når jeg uventet så min egen låve :). Husker du spurte meg for leeenge siden om å få låne bildene :). Lykke til med planlegging av bryllupet deres. Klem klem

Min vri sa...

Så artig at det er flere som planlegger bryllup... jeg går rundt i ei egen lita boble hvor invitasjoner og dekorasjoner er det som tar mest plass :)

Veldig spennende tid!

Nårtid er det dere gifter dere?

Briggs lekehus sa...

Gleder meg til følge planleggingen din fremover. Gleder meg som en liten unge. Fin hvit dekorasjon! Jeg tenker også hvitt som utgangspunkt til mitt bryllup. Men med fargeklatter her og der. dette blir kjekt Mari:-)

Angelique sa...

Nice post you have!!!!

Ninas Drops sa...

ååååååå
Det blir sikkert råååå fint...
Moro med slik kreativ planlegging. Gi et pip om det er noe jeg kan hjelpe til med...kommer med spraylakken min skulle det være noe.
god onsdagsklem fra Nina=)

Minmill sa...

Åhh. Det hørtes fint ut det du planlegger å dekorere med. Det er fint med farger også, men begge stilene er fine. Det hvite er også skjønt i et bryllup. Blir spennende og se fremdriften mot bryllupet. 5 måneder går jo veldig fort. Tror du ikke?

Så artig at du la igjen kommentar på bruksbloggen min. Skulle egentlig legge et nytt innlegg der i kveld, men fikk ikke til å laste opp bilder. Synd. Men prøver igjen senere.

Perlehvit sa...

Å skal du gifte deg? Så morro!
Jeg gifter meg og om 6 mnd til, i juli!

Det er så morro å planlegge! Ikke stress, kooooos deg!:)

E:-) fra K(a)os(e)heimen sa...

Å så gøy med bryllupsplanlegging!

Kardemomme sa...

Dette blir skikkelig spennende Mari :)Det er mye å tenke på men skikkelig moro også..Vi pakket snippesken og forlot landet for å gifte oss..Det ble vielse i Praha..Både romantisk og spennende!
Har du bestemt deg for kjole ennå?
Husker du hadde noen forslag på bloggen for en stund siden..
Ser for meg en heklet hvit kjole med massevis av Marihøner på jeg nå :)Ha en fin dag :)

Marihøna sa...

Å, dette blir nok superfint. Speseilt girlanderne. Gleder meg til å følge planleggingen videre :)