søndag 28. desember 2008

Den som hadde vært dansk

..kunne ha handlet alle disse lekkerbiskene på salg hos Nordhjem uten å ofre frakt- (hihi Pink) og tollkostnadene en eneste tanke.

Fy flade pannekage.

21 kommentarer:

BLAFREBLOGGEN sa...

Å! Lekkert! Jeg vil, jeg vil til København igjen snart :-)

fru Pink sa...

I know... Tar ikke sjansen på fraktkostnadene derfra en gang til.. Betalte 800 - åttehundrede - kr sist gang, aldri mer! Men kan ikke dy meg for å gå inn å kikke innimellom, oh Lord så MYE fint:)

Håper dere har gode romjulsdager:)

Anonym sa...

Ja, jeg må si at en ting er tollen. En helt annen ting er som fru Pink sier: fraktkostnaden. Det er faktisk ganske så provoserende! Jeg holdt på å dette av stolen når jeg så hva de skulle ha for å shippe til Norge. Hilsen en trofast anonym leser, Helene fra Bergen

susan`s side sa...

Datt over bloggen din. Så fint med en blogg med litt farger.
Jeg kunne tenkt meg og vært dansk jeg også. Kunne vært i dagevis inne på Ilum og Magasin.

LillaLykke sa...

Ja.. den som hadde vært dansk, eller bodd i Danmark! :) Vi må få se å få gjort noe med disse uhyggelige frakt og tollprisene..

My Wonderworld sa...

Takk for tipset! ;-)

Tove sa...

Ja, ikke sant, skulle veldig gjerne bodd i Danmark! Er det noen som har mye fint interiør så er det der.. Nå har jeg et par av tingene du viser i butikken og kommer til å pynte hjemme med en del av det neste år.. hvis det er mer igjen etter salget jeg skal starte i dag:)
Nettopp stått opp jeg, vi har snudd Hannah litt, legger seg litt senere og sover nå i ferien til mellom 8 og halv 10! UTROLIG deilig:D Vanligvis er det halv syv..

Ha en fin romjulsmandag

klem

tavelhus sa...

Fina julkulor!

Minmill sa...

Gurimalla så mye lekker julepynt. Har fått dilla på glasskuler i år jeg. Dessverre er det ikke så mange som selger dem her jeg bor. Fikk tak i noen turkise av de du viser i en butikk her i Kr. sand.
Regner med at vi ser mer av dette i butikkene til neste år her i Norge. Håper iallefall det.

Ha en fin mandag.

Ninas Drops sa...

yaousa!!
Der skulle en bodd gitt!!
Skal en liten tur til din by i dag jeg, men det er liksom ikke det samme det.....
Klem klem fra meg:)

susanne sa...

jag håller med dig om man vore dansk.. deras design i allt är bara bäst! önskar dig ett gott slut och ett gott nytt år!

makiato sa...

Vilken fin blus!!

Kaspara sa...

Heisan Mari
Mye fint her, ja. Likte så godt den lyselilla vasen jeg. Det er herlig å være norsk i Danmark; det er sikkert og visst. Mange flere spennende butikker og dansker generelt er jo så trivelige og litt mer "laid back" enn oss nordmenn ofte.
Vil ønske deg et frydefullt, herlig nytt år, Mari!
Stor klem fra Kaspara

Gamlå sa...

Heisann

Er innom for å si Godt nyttår og takk for det gamle.

hilsen Gamlå

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Önskar dig & dina ett riktigt Gott Nytt År!!!!

Klemmer

Amanda sa...

Jätte härliga bilder!

Anonym sa...

Hei Mari
Godt nytt år, og takk for alt du deler med oss i din fine og mosomme blog. Jeg tror det trengs en liten oppklarings ang. handel med DK. Det er ikke toll i mellom land i Europa(EFTA avtalen). Det dere har betalt er antakelig moms. Man skal ikke betalt moms til DK, men til Norge (25%) Portotakstene er litt høyere enn innenlands, men ikke så mye. Vi handler en del med DK, begge veier,selger også fra nettbutikken til DK, og vi har aldri opplevd noen problemer. For mange år siden (12,15?) kjøpte vi en spisestue, superellipsebordet og 8 syver stoler i en butikk i Fredrikshavn. De ble fritt levert på Skjetten (vi bodde der da) og fakturaen kom i posten. Alt i alt sparte vi 7.000,- Nok i forhold til Tannum, som ikke engang kunne levere møblene gratis. Undersøk dette nøyere, her er det penger å spare.
Vennlig hilsen moren til
Marieinwonderland

Kardemomme sa...

Hei Mari :) Godt nytt år!!!
Ja danskene kan dette med julepynt! Hadde vi hatt halvparten av alle de lekre butikkene her hadde jeg vært happy!
Godt det finnes flybilletter på salg innimellom :)
Håper du har hatt en koselig jul og nyttårsfeiring..Nå er jeg lei alt som har med jul å gjøre og pakker ned alt i løpet av helgen..
Klem fra Kardemomme :)

Kardemomme sa...

Sorry Mari! Meg til venstre i heklet skjørt ;)
Kardemomme :))

Rikke sa...

OOOooOOO, det er mye man skulle handlet om man bare var dank:P Det kjipe er at de overpriser frakten helt sykt, de tjener faktisk penger på det. Har bestilt ting fra andre danske steder i det siste og skrevet i kommentarfeltet at jeg ønsker billigste fraktmåte, da har jeg kommet ned i overraskende lave fraktkostnader. Prisen har lignet med på innenlands norske priser.

Maria sa...

Vansinnigt mycket fina saker! Tror bestämt att jag vill ha allt!