torsdag 4. desember 2008

For 26 år og 1 dag siden


Året er 1982. Den billigste rødvinen koster 27 kroner og får folk til å danse fugledansen så klipsøredobbene fyker på årets julebord. I hjemmene hersker det glade 80-tall med skaisoffaer, knallrøde julegardiner og vegg-til veggtepper. På Sentralsykehuset i Akershus ser en liten jente dagens lys for aller første gang.

Joda, jammen hadde jeg ikke bursdag i går. For første gang hadde jeg ikke den herlige kriblende bursdagsfølelsen i magen. Jeg vet ikke, kanskje har det med alderen å gjøre, eller kanskje bare det faktum at jeg ikke har tid eller ork til å kjenne etter, til å nyte dagen. For å være ærlig var det en skikkelig møkkadag med stress og mas, syke barn og rotete hus.. Da hjalp det i allefall at disse nydelige rosene ble levert på døren <3>

7 kommentarer:

fru vims sa...

grattis med dagen i går!!

hurra hurra hurra

møkkadager kan komme når som helst...

bursdag, julaften, nyttårsaften osv...

don't you worry.

jeg var kjempehappy da jeg ble 27 :D

Fru Fjeldhammer sa...

Hipp hurra for deg i går!!
Håper dagen i dag har vært bedre!?
klemmer

fru Pink sa...

Hurra for deg:D
Så dumt at dagen ikke ble så bra - håper du tar det igjen til helga!!!

Drops sa...

Grattis med dagen som var :-) god klem fra Drops i MOSS.

Kardemomme sa...

Gratulerer masse med dagen på etterskudd!!!! Jeg er jo på etterskudd med det meste denne uken :( Dagen ble visst ikke som forventet og det var synd, men innimellom har man dager hvor man angrer på at man i det hele tatt stod op..
Tingene fra Kaspara var super-duperfine!!!! Skiltet ble jeg skikkelig misunnelig på og skulle gjerne slått kloa i noe lignende :)
Ha en fin fredag Mari! Klem fra Kardemomme :)

majamysil sa...

Grattis med dagen som var! Håper du hadde en fin dag, klem

Marihøna sa...

Gratulerer med dagen du har hatt!