mandag 15. desember 2008

Mari * 3

Ja, i dag har jeg fått unna så mye at jeg egentlig har fikset og ordnet for tre Marier :) Jeg har vasket klær, hengt opp og ryddet ned, satt på og ryddet ut av oppvaskmaskin, pakket inn gaver, vært på postkontoret og hentet pakker ( se for dere 2 digre smartbokser og en TUNG baby i babystol. Kombiner dette med noen halvslitne Mariarmer og tilsett mengder med snø, kaos på parkeringsplassen, kaos inne på postkontoret og parkering langt unna), vært på besøk hos ei barselvenninne, vært på shopping på kjøpesenteret, vært på Gjenbruket, hentet supermann i byen og laget middag. Phew, det er så deilig å skryte litt av seg selv :) Juletreet står på vent.. Jeg skal stelle glass med telys i på rekke og rad rundt hele verandaen..det er planen i allefall :)
Supermann under mistelteinen <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3> Jeg har handlet litt pynt på Accessorize, herreminhatt så mye fint de hadde! A kunne berette om 70% salg i januar, så da skal jeg virkelig hamstre!Mine foreldre skal feire jul sammen med oss her i huset. Jeg er vant til skikkelig tradisjonell jul (minus det kristne innholdet)med mange røde og grønne innslag. Det er godt jeg har foreldre som er litt runde i kantene, det er nok av de som lett kunne fått pinnekjøttet i vrangstrupen av de knallrosa julekulene.

-og her troner årets pepperkakehus :)
Nå gleder jeg meg bare til besøk hos Nina i kveld :)

9 kommentarer:

Briggs lekehus sa...

Jeg er meeektig imponert! Jeg klarer bare en aktivitet pr dag. Enten babybesøk eller shoppe feks. Og i snø itillegg!! Svetter bare tanken. Men herlig dag for deg sånn i etterkant da!! Og fine ting fra Accessorize!! Tror jeg må ta meg en tur innom.

Ha en fin kveld Mari:-)

BLAFREBLOGGEN sa...

Å, fin sprelledame! Den likte jeg veldig godt :-) Ha en super uke! Lover jo bra at din kjære allerede har stilt seg under misteltein ;-)

Cathrine sa...

Så utrolig fint du har pyntet til jul :)
Liker smaken din...

Kardemomme sa...

Herlighet for et maraton du har hatt hihi!!! Sprelledamen fra Accessorize var kjempemorsom og i glade farger..Herlig med rosa og lilla jul synes nå jeg ;)Mine foreldre kommer også julaften og er nokså tradisjonelle men sier ikke så mye :)
Ha en fin kveld!
Klem fra kardemomme :)
PS! jeg har sendt deg mail..

Perlehvit sa...

Oi, skal si du får ting gjort!

Fatet med lys og julekuler var kjempefint!! :)

Sissy's Hus sa...

SÅ flink du er Mari! :) Du er mye mer effektiv enn meg.. Har så mye å gjøre at jeg tviler sterkt på at jeg får gjort alt.. Men men.. Gleder meg til jul neste år jeg.. :)

Anonym sa...

..Jøjje meg, skal si du er futt og fart i deg! Det er beundringsverdig, med små barn på armen og allting! Hadde nok ramla av lasset for lenge siden jeg... Ihvertfall ligget utslitt på sofaen resten av dagen.Men godt med alt som er unnagjort ikke sant? Så fiiint du har pyntet.Likte babuska-damene dine jeg. Ha en fin dag i dag! :-)

Jeanette Lunde sa...

Det var imponerende! Jeg ble sliten bare av å lese det ...he he

Drops sa...

hei sveis i en peis:)
Så bra at du kjøpte slike i gave til noen da... hi hi hi... Koselig gave synes jeg, kunne jo kostet mer ikke sant. Det er jo tanken som teller.. bla.bla.bla...
klem fra meg