mandag 10. november 2008

Ørsmå glimt fra barnerommene

Denne stolen har jeg fått av bestemor Guri. Hun fortjener et eget innlegg, men det får jeg ta senere. Stolen har bodd hos oss leeenge, men vi kommer aldri så langt at den blir trukket om, som er den EGENTLIGE planen. Nå bor den på lillebrors rom, rett ved siden av senga hans. Der sitter (les: halvsover ) jeg hver natt når jeg gir han mat.

Storebror har fått stor-gutt-seng. Dvs en seng som ligner mer på en seng og mindre på et bur. Ulempene er mange. Vi hadde opprinnelig planer om å la han ligge i sprinkelseng til han ble konfirmant, men det ble umulig nå som lillebror hadde behov for sprinkelsenga. Denne lå jeg og min søste H i da vi var små og var på besøk hos besteforeldrene våre (bestemor Guri og bestefar altså). Det var i denne senga vi hadde det herlige, grønne sengetøyet som jeg har vist tidligere.

4 kommentarer:

Tove sa...

kjenner følelsen av å ville ha sprinkelsenga så lenge som mulig, eller i det hele tatt beholde de små så lenge som mulig.... Hannah er ikke fem år en gang, og allerede har hun ikke mindre enn 4 kjærster!!! Syntes kanskje hun tar litt i, hihi
Senga var kjempefin, og spesielt det at dere har brukt den selv da, stolen også, syntes jeg ser deg der i halvsøvne... Jeg har bare ett barn og har vært lat, hentet henne bare over i vår seng, og så "spiste" hun mens jeg sov.. Lenge leve latskapen..

Ha en fortsatt flott mandag

klem

Sissy's Hus sa...

Den senga kjenner jeg igjen! :) Den lå jeg i også og Julie har arvet den! :) Hihi.. Gleder meg til hun kan bruke den!

Den matematikken er jeg kjent med! Dessverre er ikke leiligheten tørr enda.. :( Lei nå kjenner jeg! Håper vi kommer oss hjem til jul..

Klem
C
PS KOM deg på Søstrene Grene!! Masse fint!!

Briggs lekehus sa...

Å..jeg er endelig ferdig med nattamming. Herlig.

Den sengen var utrolig fin!! Håper jeg en dag snubler over en på loppis eller noe. Men blir ekstra fin når man selv har sovet i den!

Ha en finfin kveld:-)

the black cat sa...

Hei.

Er helt fersk, så jeg vet ikke helt hvordan man skal gjøre det her i blogge verden, men jeg la deg til blant favorittene mine på siden min, og tenkte det var høffelig å si i fra:)