torsdag 27. november 2008

I <3 Kaspara opphøyd i 1000

Ettersom det var en av de andre deltagerne som delte ut gavevenn til meg, ante jeg i utgangspunktet ikke hvem jeg skulle få gave fra. Kaspara røpte det ganske tidlig, og jeg må si jeg har gledet meg voldsomt til å få pakke fra den supre dama! I dag hadde postmannen, med nød og neppe, klart å presse ned en stor konvolutt som svulmet opp av postkasseåpninga da jeg tittet nedi der. Weeeeeeee! Det var på hengende håret at jeg husket å ta bilde av pakkene FØR jeg åpnet den... (jeg skal lage noe fint av de fine gavepapirene tror jeg, og kortet skal selvsagt også få nytt liv ;)) Dette reinsdyret i sink har nok ventet lenge på å få komme inn til meg (jeg så på han at han ble så happy da han fikk se meg ). Det er midlertidig plassert på det lilla skapet i spisestua. Supermann kommenterte det som " dæ va fint" (og der er vi heeelt enige ;))

Disse nydelige kremmerhusene som hun har laget skal selvfølgelig henges på juletreet!


Dette skiltet var det siste jeg pakket opp, og da fikk jeg tårer i øynene Kaspara!! Gir du, som er SÅ glad i skilt, bort et til meg?!?! Du er gæærn!!!! - og jeg er SUPERhappy! Jeg er usikker på plasseringen foreløpig, det eneste jeg vet er at det må utenfor rekkevidde for 2 stk klåfingra rampegutter.- også dette yndige, hjemmestrikka skjerfet! Noe så skjønt!

Du blir vel ikke så veldig overrasket over at du har truffet spikeren midt på hodet Kaspara :):) Hadde jeg hatt masse penger skulle du fått en rosa bil med røde prikker av meg som takk :)
Jeg hadde tenkt til å poste et innlegg med påminnelser til de som ikke har postet gave enda, pluss linker til de som har fått gaver, sånn at alle kan se. Nå venter jeg litt med det, for jeg synes dette innlegget skal få ligge på topp litt. Men jeg kan jo nevne her at fristen for å sende er 1.desember.

Jeg slenger på en liten ting til nederst her i håp om at supermann smugleser på bloggen;
Lurer på når tallerkenhylla som står i kjelleren på tredje uken og venter på lag 3 og 4 med sprayboksen vil se dagslys igjen :P

15 kommentarer:

Kaspara sa...

Heisan Mari
Så flott å se at pakken er kommet fram! Var jo litt spent på om postmannen klarte å få trykket den ned i postkassa deres også. Vi har en sånn litt grand size-postkasse, men det har jo ikke alle.
Så fint at du likte tingene! Jeg tenkte på deg med en gang i Gøteborg, da jeg så det skiltet. Viste et tilsvarende på bloggen og du kommenterte at du likte skiltene, da var saken biff! Har jo spolet litt tilbake, og så at du hadde skrevet at blant annet kremmerhusene passet hos deg.
Det var fint med reinsdyret på det herlige lilla skapet. Måtte le av mannen dins replikk. Ser jo at du er den hekleren for tiden og produserer luer og pannebånd som rene tornadoen men håper at skjerfet kan brukes for det. Hadde en feeling på at lilla var litt din farve. (muligens tenker jeg igjen på skapet!)
Kjempegøy å se tingene er kommet fram! Ha en herlig kveld!
Stor klem fra Kaspara

Maria sa...

Så mycket fint du fått!

Perlehvit sa...

Knallfint det reinsdyret var!

Hehe, måtte le litt av de nederste linjene i innlegget ditt!
Han føler vel kanskje presset litt når hele bloggeland vet at han er treg med sprayboksen!;)

Persilja sa...

Woaw! Frossa i Kaspara är inte dumt!!! :D
Lycko dej! Jag har också fått erfara hennes givmildhet! Lycka!
Den där butiken du skrev om såg ju helt galet fantastisk ut! En flamingo hade nog fått följa med hem. Hihihi!

Perlehvit sa...

Du må gjerne låne bilder (så morro å bli spurt om det da:)

Brukte sånne tosidige lim-lapper. Sånne på rull.. Husker ikke hva det heter. Brukt til bla. scrapbooking... Også hadde jeg superlim i endene så den skulle holde:)

Liker ikke pringles jeg heller så mannen har spist litt av det i det siste, for jeg MÅ jo bare ha de boksene!:P

Blir spennende å se din versjon av Pringles-boksene!:)

Anonym sa...

Lucky you!
No er det lenge sidan eg besøkte bloggen din, og det var kjekt med eit besøk igjen! Som eg har sagt før; eg likar fargane dine :) Skal prøve å tenke litt på deg når eg no skal flytte inn i nytt hus. Er litt pinglete med fargar, men det er jo så kjekt å omgi seg med noko anna enn kvitt og beige!

God helg!

Drops sa...

oi!
Så heldig du er. Moro at Kaspara traff så godt med de tingen. Håper å få sett det før jul!! Drops.

E:-) fra K(a)os(e)heimen sa...

Så masse fint du fikk!
Nå må jeg si jeg har litt dårlig samvittighet når det gjelder gaveringen... gaven er klar, men den turen til postkontoret går det litt tregt med...*sukk* Skal få den klar og poststemplet til 1. desember da;-)

Kristoffa sa...

Så heldig du er som har fått så fin gave! Ha en fin dag!

Briggs lekehus sa...

DÅÅÅN..kanonfint!! og det skiltet var suverent! Grattis!!

Og finfine luer heklemester:-)

Kardemomme sa...

Fy søren for noen herlige gaver du har fått av Kaspara!! Nydelig alt sammen!!! Skiltet, skjerfet og de skjønne kremmerhusene er jo aldeles herlig!! Gratulerer Mari :)Her blir det snart fredagskveld med rødvin, god mat og tv-titting..Hilsen Kardemomme :)

Maria / Frøken Fryd sa...

Ihhh, hvor er det en super-duper flot gave du har fået :-)
Hjetelig tillykke med den, Kaspara er jo så dygtig med sine hænder. Og så det skilt du har fået, WAU - det er helt fantastisk !!

Jeg går også her og venter i spænding på min gave. Det er spændende hvem det er der sender mig noget, og hvornår det kommer. Men må nok smøre mig lidt med tålmodighed endnu.
Jeg sendte pakke til storeflittig, og havde som afsender skrevet hemmelig ven på pakken. Da hun ikke publiserte den efter en god lang stund spurgte jeg hende tilsidst om hun havde modtaget noget. jeg var jo nervøs for at den var mistet i posten, og kunne jo ikke spores pga min kryptiske afsendelse, hi hi.
Men den stakkelt storeflittig lå hjemme og var dårlig, og kunne ikke komme på posthuset. Så den var fremme, og jeg var lettet.

Tænk sig man kan bruge så meget tid og energi på bloggene, gaver og des lige. Men jeg synes det er en god hobby, og så er her en god stemning og hygge blandt de forskellige bloggere.

Nå, nok for nu - jeg fik vist skrevet frygtelig masse her nu....

Klem Maria

BLAFREBLOGGEN sa...

Hei og hå! For en hyggelig pakke. Og jammen god smak når det gjelder kort de som har kjøpt den ;-) Ha en strålende adventshelg!

lilla-lykke sa...

Så mye fint! Og for en flott innpakning!! :) Ligger en utfordring inne hos meg å venter på deg, ha en flott søndag :)

Anonym sa...

angående "hyllen i kjelleren" som jeg har hørt snakk om i 3 uker :-) jeg må få presisere at dette prosjektet ble startet av Mari, heretter kalt tiltakshaver. Tiltakshaver har nok mistet gnisten på dette prosjektet og jeg har mer eller mindre ufrivillig fått ansvaret for å sluttføre det..jobber med saken :-)!!