torsdag 20. november 2008

Nå hadde til og med en Troika passert.


Ja, for SÅ sugen på noe søtt er jeg. Jeg har begynt på en doktoravhandling i hodet mitt. I korte trekk går den ut på å dele mennesker inn i grupper avhengig av hvilke sjokolader de liker best. Jeg for eksempel liker Smash, Twix (eller raider), Bounty, Snickers og selvsagt alle typer melkesjokolade...ja, dere skjønner. Jeg hører til kategori 1. Et kategori 1-menneske liker lys sjokolade, og BARE det. Kategori 1-mennesker kjøper ikke Twist, for å si det sånn. Det gjør derimot kategori 2-menneskene. De elsker Troika, Cuba, mandelstang og sitter gjerne og hygger seg med en Twistpose på lørdagskvelden. Jeg tror vi kan snakke om en kategori 3 også. De er nok i kraftig undertall, men det er altså de menneskene som liker både 1`er- og 2`er-sjokolader. Jeg ser for meg at det er en gruppe mennesker som sjelden iler til butikken for å handle sjokolade i ren desperasjon. De er mer av typen som vil ha noe søtt til kaffen.


Dere begynner jo å kjenne meg, og tenker kanskje nå at en dame som klager over drøyt midjemål burde holde seg unna sjokolade. Dere har rett.


Så, hvilken kategori er du?

15 kommentarer:

happy in pink sa...

hmmm...jeg er nok en 3'er altså:)))
elsker både twist og twix og alt imellom;)))

klem

Dilldall-Nina sa...

Jeg er definitivt en 1´er - men snuser såvidt på 2´ern - med det er pga Troika. Liker BARE melkesjokolade - men det er et eller annet med Troika som gjør at jeg har den høyt oppe på lista mi av favorittsjokolader. Mørk sjokolade - pøy sier jeg ;0).

Sissy's Hus sa...

Kategori 1!!!! :) Hihi.. Smash smash smash! For ikke å snkke om de nye Lion kulene, de er farlig gode..

Drops sa...

åååå nam! Det eneste jeg har i huset er kokesjokolade. Av den grunn at jeg hadde spist alt det der jeg bortsett fra Smash! (sorry!) Elsker heller surt gummigodt!!!! Vipper nok til kat 2 assa. Mandelstang yummi!! ;-)

Marihøna sa...

haha, ler meg ihjel av morsomt innlegg! Jeg er kategori 4; elsker ALL sjokolade og kan gjerne løpe for å kjøpe bare det fem minutter før butikken stenger. Og visse dager i måneden (hehe) MÅ jeg bare ha sjokolade hele tiden!

Marihøna sa...

Men vanlig, norsk, lys, Freia melkesjokalde er BEST!

KOSELIGE HJEM sa...

Huffda! Her kommer jeg nok helt klart inn under kategori 3! Bare noe heter sjokolade så er jeg solgt! Prøver for tiden å begrense meg og har faktisk ikke spist sjokolade på 2 mnd. Er rimelig stolt over meg selv, men enkelt er det ikke! Har funnet noen superdupre sukkertøy uten sukker og uten KARBOHYDRATER!!! på apoteket som jeg knasker når jeg får lyst på noe søtt. Men sjokolade... det er tingen. Det er nok som å røyke, man blir så innmari avhengig. I alle fall noen av oss! Men det er jo lov å kose seg iblant da! Man må ikke bli helt fanatisk.

alvorada sa...

He-he, denne doktoravhandlingen vil jeg høre mer om! Hvilke personlighetstrekk er karakteristiske for de forskjellige kategoriene feks? Spiller alder, utdanning, partitilhørighet, bosted, hårfarge eller INTERIØRSTIL noen rolle? Er det sånn at shabbychic-gjengen spiser mokkabønner mens retro-jentene holder seg til kvikk-lunch? After-eight på vestkanten og bamsemums på østkanten? Gleder meg til å se resultatene av forskningen din! :)

Selv kan jeg ikke plasseres i noen av kategoriene tror jeg. Jeg har vært en helt klart kategori 1 gjennom hele oppveksten, men for noen år siden mistet jeg liksom det store "suget". Tror det skjedde etter at jeg møtte yndlingsmannen, kanskje det er han som har påvirket meg, han er ikke spesielt glad i sjokolade. Ihvertfall så har jeg nesten sluttet å kjøpe sjokolade. Spiser heller salt/surt godteri, feks saltsild og sure skumfrosker. Hvilken kategori blir det tro?

alvorada sa...

PS: Troika er ÆSJ og det har det alltid vært.

fru Pink sa...

Hahaha,så morsomt:D Jeg heller mot alle gode ting er tre jeg da..;) Men troika og cuba er jo snadder da! Og smash! Men ingenting slår sjokoladekake:D:D Mmmmmm!

frk.Larsen sa...

Kategori 3! Men er litt kresen selv om jeg liker både mørk og lys sjokolade.. Og jeg stormer mer enn gjerne på butikken når behovet for sjokolade melder seg.. :)

Maria / Frøken Fryd sa...

Ha ha ha, chokoladekategori....

Jo ser du... Jeg elsker norsk melkechokolade, jeg er også utrolig glad for bounty. Men rittersport (den der tyske chokolade) er også lækker, for slet ikke at tale om gode fyldte chokolader i luksusklassen....

som vanligt, jeg må erkende at jeg falder udenfor kategori, ha ha ha

Herligt indlæg

Klem Maria

lenebv sa...

ALL sjokolade!

Tove sa...

Defenitivt en treer, hihi. Bare det er sjokolade er jeg som regel fornøyd:)

sol sa...

Jeg hører nok til blant de som stort sett liker begge typene, men med en ekstra dragning mot kategori 2. Også kan jeg ikke fordra Smash...