fredag 27. februar 2009

Helomvending

Jeg har jo et berg- og dalbane-humør (men ingen diagnose altså, jeg er innenfor normalen). I dag sørget jeg for å få en bedre dag, blant annet ved å sminke meg litt mer enn normalen, spise lunsj med mine beste venninner og handlet en ny jeanstights :)

Hvem kan være i dårlig humør særlig lenge med disse barna i hus;

Egentlig er jeg ikke så glad i å legge ut bilder av barna mine, men jeg gjør et unntak i dag :) Her har storebror matet lillebror :)

Storebror spiller ishockey så sant han er våken. Supermann synes det er SÅ stas, og jeg må innrømme at han er ganske søt der han går rundt på "skøytene" sine :) "Vilket skott" sier han på klingende svensk når han skyter pucken :)

I dag snublet jeg over denne flotte Moods of Norway-dressen. Supermann og jeg er enige om at den ville tatt seg særdeles godt ut på han i bryllupet *sikle*. Den er litt dyr, og jeg er nødt til å ha kjole som passer til......denne f.eks...men det blir jo HELT utenfor planen....sukk....hahaha...hvordan skal dette gå?

torsdag 26. februar 2009

Møkkadag

Det begynte med at vi forsov oss. Kom meg helt ned til jobben før jeg oppdaget at jeg hadde glemt adgangskortet. Ellers er jeg 20 kilo for tung, har hengepupper, hele ansvaret for bryllupsplanlegging, ikke vet jeg om jeg skal ha kjolen jeg har kjøpt til bryllupet eller ikke, huset skulle vært vasket, klær vasket og fanden og hans oldemor....

-og jeg glemte å nevne at hjørnemodulen til sofan vår koster godt over 6000,-!!!!!

lørdag 21. februar 2009

Sofaspeculations

I 2004 kjøpte vi en 3-seters Living-sofa fra Hjellegjerde. Året etter kjøpte vi 2-setern som hørte til fordi vi hadde behov for flere sitteplasser (vi fikk venner..hihi). Jeg har aldri vært veldig begeistret for 3+2 fordi jeg synes det er vanskelig å få det til å fungere interiørmessig. I 2005 var det allikevel den eneste muligheten vi hadde. Sofan i seg selv er vi i grunn veldig fornøyd med. Den er ok å sitte i og er tidløs både i form og farge (noe som er et kapittel for seg selv ettersom JEG mener vi har en sofa i brun- og beigevevd stoff, mens SUPERMANN mener vi har en grå sofa). Nå i kveld har vi flyttet litt frem og tilbake på sofaene og kommet frem til at vi selvfølgelig bare kan kjøpe en hjørnemodul, så har vi en hjørnesofa!!!!!!!!!!!
Illustrasjonsfoto. Dette er med andre ord ikke vår sofa. Og ikke min mann. Men det er en Living. Fra Hjellegjerde.

What a girl wants...

Ja, jeg skulle seriøst hatt meg en tur ut på shopping. Kraftig shopping. Vi trenger nye klær hele bøtteballetten. Supermann, storebror, lillebror (som nesten ikke har annet enn ullundertøy...) og meg da. Til meg selv kunne jeg tenke meg litt småsnacks fra HM;


tirsdag 17. februar 2009

Maris foreløpige barneromstapet-favoritter :)

Takk for innspillene damer! Jeg har ikke gått gjennom alle linkene enda. Det er jo ikke engang jeg som skal ha tapet..hihi..Jeg har allikevel laget meg en liten liste over de jeg synes er fine. Fyttirakkern så lyst man får til å tapetsere (og fyameg som jeg forbanner den malte panelen i ALLE rom akkurat nå). Regner med at det blir tapetmøte snart A? hihi :)

Tre Ferm Living-favoritter;


To favoritter fra Borås. En blå vegg med hvite skyer og en grønn vegg med hus...det skulle jeg gjerne hatt på lillebrors rom. Denne tapeten har Tant Grøn i et av barnerommene, og den har virkelig festet seg på minnet mitt- fantastisk!


Sandberg har noen alternativer (som A riktignok har forkastet èn etter èn)










Denne herligheten (som er en av mine favoritter) fant jeg HER.


mandag 16. februar 2009

Nå må dere hjelpe!

Min bestevenninne A har kommet i den velkjente redebyggingsfasen. Barn nr 2 plopper ut i sommer, og innen den tid er det en lang rekke prosjekter som skal ferdigstilles. Barn nr 1 skalblant annet bytte rom. I den forbindelse leter hun halvdesperat rundt etter herlige, fargerike retro-tapeter til barnerom. Det er her dere kommer inn; HVOR i all verden får man kjøpt de herlige tapetene de viser på glosset papir i interiørbladene?

mandag 9. februar 2009

Mari loves Stoff & Stil

Da min bestis A sendte meg sms om at de nye katalogene hadde kommet, skjønte jeg at jeg hadde noe å glede meg til. Da vi noen timer senere satt på kafè og tittet gjennom katalogene fikk jeg bekreftet mine mistanker. Å kjære vene. Der var det mye inspirasjon, og veldig mye jeg ønsker meg.....








Jeg lar bildene tale for seg, men slenger samtidig inn en annonse;
Sydame søkes.
Pga stort arbeidspress og begrensede ferdigheter søker vi etter nøyaktig, pålitelig og effektiv sydame. Varierte arbeidsoppgaver (innenfor sying), godt arbeidsmiljø og lønn etter avtale. Om ønskelig kan den aktuelle kandidaten jobbe hjemmenfra.
Ta kontakt med Mari for nærmere info.
:)
hahaha, hadde vært noe altså. Da skulle vedkommende få startet med å lage stoffbokstaver (se forsiden på den ene katalogen), deretter to-tre lappetepper. Det er i allefall sikkert at jeg er nødt til å bli bedre venner med symaskinen, for dette MÅ jeg bare ha. Kanskje et sykurs hadde vært tingen.

søndag 8. februar 2009

News from Mariparilikerikkekaffekari

Kjære Nina har gitt meg denne; Takk søta! I tillegg har hun utfordret meg til å skrive ned 5 ting jeg er avhengig av:
1. Supermann og barna
2. Sjokolade
3. Datan
4. Lettrømme
5. En støttende bh (hahaha)

Ellers noe nytt?

Fuglehus fra Fruens Vilje. Jeg spekulerer på å henge det opp over en dør i gangen (som fremdeles står urørt av mine magiske oppussings-hender.) En rose har kommet opp over ektesenga :) Soverommet er stort, og rimelig klart for en ansiktsløft. Det står imidlertid laaangt nede på lista. Enn så lenge er det "å gjøre det beste ut av det-prinsippet" som gjelder.


Jeg har laget en tavle til hobbykroken min (aner ikke hvem jeg skal linke til, for jeg har ærlig talt ikke oversikt over hvem som var først ute med disse tavlene). Mangler fremdeles et par hyller, noen Blafre-bokser og litt annet stæsj, men vi nærmer oss :) Et sykurs da, så skal vi se det blir futt i farten :)


- og en tavle til storebrors rom. Egentlig var den til lillebror, men jeg klarte ikke å nekte 2-åringens bedende øyne ;) Får lage en til lillebror senere :) Store bukkene Bruse har storebror fått av bestefar, og i skrivende stund deler de midt-plassen i ektesenga.


Dette flotte teppet har svigermor sydd til storebror. Hun har brodert på et motiv fra en barnetegning som supermann lagde da han var liten.


-og nå brukes det som sengeteppe.



-hvis du leser dette svigermor; lillebror ønsker seg et teppe han også :)

mandag 2. februar 2009

Det var da som inni granskauen

Har ikke før så godt som bestemt meg for å gå for hvit kjole, dukker dette bildet opp. På denne bloggen HER.
Anna Maria Horner har skjønt det. Fyttigrisen så mye lekkert!

Gulvkrise

UPDATE; får kommentarer på at det "bare er å legge på noen fargerike tepper", men det har jeg jo gjort!! hihi.. Like dødt. Ikke dødt som i kjedelig, men dødt som i livløst på et vis..haha..

Vi har ombestemt oss. Vi vil ha matt eikeparkett i stede for malte gulv. De malte gulvene er fine, men rommet blir helt dødt. Offameg. Nå tenker verken jeg eller supermann på annet når vi entrer stua eller spisestua.

Lagerhaus- en uoppdaget stjerne?

Jeg har hørt om den før altså, men jeg har ikke bitt meg merke i det, før nå. Lagerhaus -varer jeg skulle hatt kloa i ;



Denne plastmatten hadde vært topp til lillebrors rom...TYPISK at det er umulig for meg å få tak i den...






I tilleg vet jeg de har verdens fineste innpakningspapir. Cupcakes-papir!!!Så bilde av det inne på Mariakoden`s blogg.