mandag 2. februar 2009

Gulvkrise

UPDATE; får kommentarer på at det "bare er å legge på noen fargerike tepper", men det har jeg jo gjort!! hihi.. Like dødt. Ikke dødt som i kjedelig, men dødt som i livløst på et vis..haha..

Vi har ombestemt oss. Vi vil ha matt eikeparkett i stede for malte gulv. De malte gulvene er fine, men rommet blir helt dødt. Offameg. Nå tenker verken jeg eller supermann på annet når vi entrer stua eller spisestua.

6 kommentarer:

alvorada sa...

Neimen...
Dette kan da ikke stemme?
Jeg nekter å tro at noe rom i hele verden kan bli dødt etter at du har vært der. Bare fyll på med fargerike matter og herlig Mari-interiør så blir det vel bra! :)

Rikke sa...

Det er bare å kjøre på med fargerike møbler! Jeg skjønner litt hva du mener, jeg følte det samme da jeg malte tak, vegger og gulv hvitt, men må elsker jeg det! Trenger ikke ta hensyn til andre farger når jeg velger møbler.

alvorada sa...

Hmmm... Mystisk mystisk.. Det ser jo så fint ut på bildene???

Men du, hvordan går det med bryllupsplanene? Har ikke blogget på så lenge at jeg er ikke oppdatert i det hele tatt. Blir det hvitt eller farger???

Ninas Drops sa...

Hei du.
Tror du ikke det er det harde vinterlyset som gjør dette da kjære venn?
Uff uff uff...så ille da at det er rett og slett gulvkrise og greier...
Avvent det litt du...så kanskje du/dere endrer du/dere deg igjen=)
Det har jeg tro på..Eller hva med freshe matter som Alvorada nevner så lenge da?? Vet at slikt koster penger ja..hm....
Nina=)=)=)=

Briggs lekehus sa...

Huff, know the feeling. Bare at jeg har andre veien. Jeg ser på den parketten vår hver dag og sukker oppgitt. Jeg skulle så gjerne ønske vi hadde hvitt eller iallefall lysere gulv. Sukk..ikke lett det der. Men gi det litt tid. Stæsjlitt med fargeklatter her og der. Så kanskje en dag...det er det jeg håper på iallefall:-)

Charlottes interiørblogg. sa...

Syns det høres fint ut jeg! Legg på noen fargerike tepper så blir det nok kjempefint skal du se:)