tirsdag 17. februar 2009

Maris foreløpige barneromstapet-favoritter :)

Takk for innspillene damer! Jeg har ikke gått gjennom alle linkene enda. Det er jo ikke engang jeg som skal ha tapet..hihi..Jeg har allikevel laget meg en liten liste over de jeg synes er fine. Fyttirakkern så lyst man får til å tapetsere (og fyameg som jeg forbanner den malte panelen i ALLE rom akkurat nå). Regner med at det blir tapetmøte snart A? hihi :)

Tre Ferm Living-favoritter;


To favoritter fra Borås. En blå vegg med hvite skyer og en grønn vegg med hus...det skulle jeg gjerne hatt på lillebrors rom. Denne tapeten har Tant Grøn i et av barnerommene, og den har virkelig festet seg på minnet mitt- fantastisk!


Sandberg har noen alternativer (som A riktignok har forkastet èn etter èn)


Denne herligheten (som er en av mine favoritter) fant jeg HER.


12 kommentarer:

Nr. 21 sa...

Så mange fiiiine!!!Likte spesielt den øverste! Jeg vil også ha tapet!!!

Perlehvit sa...

Her var det masse fint ja!!

Likte godt de med strektegninger i svart hvitt jeg!

Kan tenke meg det er vanskelig å velge ja...;)

Minmill sa...

Så herlige tapeter du viser til barnerom. Vanskelig å velge. Malt panel kan også være fint, men skjønner du ikke har lyst på det lenger etter er surferunde i tapet land.

Jannicke sa...

Her blir det vanskelig å velge!
MYE fint!!

Kantalopa sa...

Hoho, glad det ikke er jeg som skal bestemme meg for én, det hadde vært umulig ... Hadde vel endt opp med tapet-lappeteppe med hundre ulike ... *fnise*

Tove sa...

Så mange fine tapeter! Det har vært så mye om tapeter rundt omkring i blogger om dagen at jeg kløør etter å tapetesere et eller annet selv..

Marthe sa...

For noen nydelige tapeter! Nå kom tapetseringslysten for alvor: jeg vet enda ikke om jeg får gutt eller jente, men det er jo flere her som passer til begge. Likte spesielt godt det med alle husene (det med farger og den hvite sengen foran). Og det med gule blomster var også fint. Alle var vel i grunn fine... vanskelig! Men takk for inspirasjon:)

Tant Grön sa...

Du hittade ju massa snyggt :-) Tapeten med moln på, jag har den bården som är längst ner på väggen. Jag har ingen aning om vart jag ska ha den men när jag såg var jag bara tvungen att köpa den. bården är lika bred som en vanlig tapet och att man har den längst ner på väggen istället för högst upp vid taket eller ibland mitt på väggen, gjorde bården bara helt oemotståndlig :-)

Anette sa...

Jeg digger tapet nr to og tre!!! :-D

BLAFREBLOGGEN sa...

Å, for en fin samling. Får spare på linken til det dukker opp en ledig vegg her :-)

T:o)ve sa...

*Tji-hi*
Her var det mange flotte tapeter, men ingen kan måle seg med den jeg hadde på rommet som barn; hvit tapet med knallgrønne fluesopper ;)

LillaLykke sa...

Har laget et tapetinnlegg til deg! :)