mandag 9. februar 2009

Mari loves Stoff & Stil

Da min bestis A sendte meg sms om at de nye katalogene hadde kommet, skjønte jeg at jeg hadde noe å glede meg til. Da vi noen timer senere satt på kafè og tittet gjennom katalogene fikk jeg bekreftet mine mistanker. Å kjære vene. Der var det mye inspirasjon, og veldig mye jeg ønsker meg.....
Jeg lar bildene tale for seg, men slenger samtidig inn en annonse;
Sydame søkes.
Pga stort arbeidspress og begrensede ferdigheter søker vi etter nøyaktig, pålitelig og effektiv sydame. Varierte arbeidsoppgaver (innenfor sying), godt arbeidsmiljø og lønn etter avtale. Om ønskelig kan den aktuelle kandidaten jobbe hjemmenfra.
Ta kontakt med Mari for nærmere info.
:)
hahaha, hadde vært noe altså. Da skulle vedkommende få startet med å lage stoffbokstaver (se forsiden på den ene katalogen), deretter to-tre lappetepper. Det er i allefall sikkert at jeg er nødt til å bli bedre venner med symaskinen, for dette MÅ jeg bare ha. Kanskje et sykurs hadde vært tingen.

9 kommentarer:

Sissy's Hus sa...

Enig med deg! Me love Stoff og Stil! Nå har jeg endelig fått låne symaskin, så vi får se hvordan det går. Hihi...

Klem på deg Mari-pari!

Ninas Drops sa...

Thanks.
=)
Ja katalogen har jeg bestilt og..
Dropsers

E:-) fra K(a)os(e)heimen sa...

Utrolig masse fint! Jeg måtte løpe inn på sidene deres og bestille katalogene etter jeg leste dette hos deg:-)Og jeg klør i fingrene etter å pakke opp symaskina (ubrukt sådan...) som jeg fikk til bursdagen min for snart 2 år siden...

Ellers håper jeg alt står bra til med deg!

Bea's verden sa...

Digger den nye katalogen....
Masse inspirasjon. :o)
Nå mangler jeg kun en symaskin.....

Klem fra Bea

perlemor sa...

Hei Mari
Fikk veldig lyst til å søke på stillingen du utlyste;) Bortsett fra at jeg har allerede full stilling. Jeg vet jo ikke hvor du bor men jeg holder til på Ski og skal starte opp med sykurs, så hvis det ikke er mer en et par timers kjøretur er det bare å slenge seg på:)

Minmill sa...

Jeg liker også Stoff og Stil. Må bare skynde meg å få tak i katalogen. Det er jo så gøy å kikke i sånne kataloger. Øvelse gjør mester og kurs er fint, så bare hiv deg over symaskinen du.

smileull sa...

Nå fikk jeg ikke noe mindre lyst til å få kloa i den katalogen, nei!

lise sa...

Jeg har hatt katalogene liggende i flere dager uten å ta dem ut av plasten... Jeg kjenner det holder hardt nå, men jeg har ikke tid til å få lyst til å lage mer før en del er unnagjort..!

sol sa...

Masse stilig, jeg har falt for elefantstoffet. Må bare lære meg å sy...