lørdag 21. februar 2009

Sofaspeculations

I 2004 kjøpte vi en 3-seters Living-sofa fra Hjellegjerde. Året etter kjøpte vi 2-setern som hørte til fordi vi hadde behov for flere sitteplasser (vi fikk venner..hihi). Jeg har aldri vært veldig begeistret for 3+2 fordi jeg synes det er vanskelig å få det til å fungere interiørmessig. I 2005 var det allikevel den eneste muligheten vi hadde. Sofan i seg selv er vi i grunn veldig fornøyd med. Den er ok å sitte i og er tidløs både i form og farge (noe som er et kapittel for seg selv ettersom JEG mener vi har en sofa i brun- og beigevevd stoff, mens SUPERMANN mener vi har en grå sofa). Nå i kveld har vi flyttet litt frem og tilbake på sofaene og kommet frem til at vi selvfølgelig bare kan kjøpe en hjørnemodul, så har vi en hjørnesofa!!!!!!!!!!!
Illustrasjonsfoto. Dette er med andre ord ikke vår sofa. Og ikke min mann. Men det er en Living. Fra Hjellegjerde.

6 kommentarer:

Sissy's Hus sa...

Hihi.. Så greit da! :) Smart når man velger sånne sofaer. De kan gjerne bygges om!

Jeg sliter med den vi har.. Den har blitt så stygg! Har lyst på hjørnesofa, men vi skal jo ikke bli her i leiligheten for alltid, så da får jeg bare pines til vi flytter! HAhaha..

Kardemomme sa...

Hei Mari :)Nå er det visst en stund siden jeg var innom deg..Jeg har ikke vært så mye på bloggen og på kommentarfronten har det vært heller stusselig for mitt vedkommende men nå tar jeg meg en liten rundtur for å se hva jeg har gått glipp av..Litt morsomt at du snakker om sofa for det er det som foregår i mitt hode med hensyn til vårlige prosjekter også..
jeg vil gjerne ha en hjørnesofa jeg også slik at det blir plass til mange..Ønsker deg en fin kommende uke. Klem fra Kardemomme :)

Minmill sa...

Er så enig med deg. Vi har 2+3 nå og har et håpløst tomt hjørne mellom sofaene. Vi vil også ha hjørnesofa istedet. Det kommer, men vi venter på rett tid. Du skjønner, lommeboken må være med på dette. Og mannen må være mentalt med på å handle. Litt av en prosess...

Kaspara sa...

Heisan Mari
Ja, nå begynte jeg å lure om du hadde byttet ut din kjære sånn litt før bryllupet!jeg har jo sett bilde av han, og han var ikke helt lik han som ligger der henslengt i sofaen.
Jeg kan ikke fullrose hjørnesofa-varianten. Løp og hent hjørnemodulen med en gang sier jeg. Det er så trivelig når hele familien kan krølle seg rundt i samme sofa.
jeg blir med deg på skopping og i klesbutikker forøvrig!! Det hørtes veldig fristende ut!
Ha en glad ny uke, Mari!
Klem fra Kaspara

Ninas Drops sa...

Its a girl...
yoho... Kult ikke sant. Jeg gleder meg til å være med å planlegge babyrom...Og hun er vel i skyene hun også. hi hi...

Har du lyst på besøk av oss en dag kanskje? Bare si en dato og jeg setter av tid til digge muffinser (vært innom lilla lykke skjønner du).

Riktig god klem fra NINa mor.

Nr. 21 sa...

Er ikke så lett med farger alltid, nei... Knis! Sofaen høres ut som noe jeg ønsker meg, stua vår er perfekt for 3 pluss 2. Jeg er veeeldig lei av vår gamle svarte i skinn... Så er deres brun-beige høres den perfekt ut for oss!!! Men lurt å gjøre den om til hjørnesofa da, hvis det er det dere vil ha. Sannsynligvis en deeel billigere enn å kjøpe ny!