onsdag 20. mai 2009

Lillebrors rom tar omsider form

Det tar naturlig nok litt tid før et rom blir hjemmekoselig. Nå nærmer jeg meg imidlertid. Jeg har laget og hengt opp tre ugler i hjørnet over senga, hengt opp ny lampe (takk til supermann),kjøpt plastmatte (Plantasjen), ryddet i den innebygde bokhylla, sydd vimpler og gått til innkjøp av noen bokser og litt diverse...Fremdeles mangler det noen knagger på veggene, noen bilder, hyller...ja, i det hele tatt. Jeg synes det er så fantastisk å innrede barnerom. Det er bare å gufse (?) på med farger, mønstre, ting og tang.3 kommentarer:

Marthe sa...

Hei Mari!

Så glad jeg ble når jeg så at du er tilbake i bloggverdenen! Hurra:) Du var faktisk en av de første interiørbloggene jeg oppdaget, men tidligere var jeg skikkelig dårlig på å kommentere. Var bare innom og snuste og ble inspirert.

Flotte barnerombilder, her tipper jeg lillegutt koser seg. Er så fornøyd med teppene mine fra Plantasjen, og de ser jo supre ut hos deg også. Ser også de søte uglene du har laget over sengen - kjempesjarmerende:)

Jeg skal absolutt legge ut tingene jeg kjøpte på Tiger. Fikk helt fnatt av butikken! Kjøpte masse, masse og summen kom på pene 304 kroner. Bedre enn ikea jo;)

Ha en super langhelg!

Smil fra Marthe

majamysil sa...

Veldig fint Mari! Det er veldig hyggelig å lese bloggen din!

Gunsan sa...

Sniker inn en kommentar på dette "gamle" innlegget ;-) Så masse flotte detaljer! Likte spesielt vimplene du har sydd og det lyseblå teppet som hang over stolen..og uglene var jo såå søte :-D Så en sånn Disney-boks (som man ser inne i skapet) på bruktmarkedet på Grønland i Oslo sist lørdag..350 kr skulle han ha for den! Rusten og bulkete var den og..