tirsdag 26. mai 2009

...eller Stockholm??

...nei, nå altså ;)

8 kommentarer:

majamysil sa...

Å ja Stockholm er så bra! Utrolig fin by. Har et bra tips til hotel det heter Langholmen og er et gammelt fengsel som ligger på en liten øy. Söder er så fint med mange kule butikker og spisesteder. Også har du jo Skansen og båtene... Jeg anbefaler Stockholm, har vært der to somre på rad. I år tror jeg turen går til Helsinki:)

Ninas Drops sa...

Moss...ha haa.....
tulla...
Køben..har vært i Tallin, for over 15 år siden...regner med at det er litt forandret siden den gang...FOr det likte jeg ikke da..

Drops som skal til Spain..hihi...
(I know you know)

Briggs lekehus sa...

hehehe.. vanskelig valg ja. Har bodd i Køben og er veldig glad i den byen.men av den grunn ville jeg faktisk valgt Stockholm eller Tallin. Har ikke vært i noen av dem, men kan tenke meg Stockholm må være en veldig bra bryllupsreisedestinasjon. har hørt det skal være en kjempeflott by med mange variende tilbud.og bra shopping muligheter,ikke minst!!

Når står bryllupet? det nærmer seg vel ganske nå!!

Anine sa...

HEI DU.Har ikke bestilt enda... Skal møte husleverandøren på fredag. :)
Så koselig blogg du har da! Nå må jeg titte litt inne hos deg...
Takk for tipset! Det er det jeg endte med også.. :)
Ha 1 fin kveld da!

Ninas Drops sa...

Å nei du...
Jeg har kun fått tak i den ene duken du så der jeg...
Hvor er alle dynetrekk og putetrekk hen....De er vel kanskje ikke kastet ut ennå de....Grrr---
Ha en fin fin dag=)
Jeg skal til byen din hvert øyeblikk...
Oki, klem klem

Frk. Maya sa...

Hihi, jeg tror jeg oppdaga det for noen måneder siden. La sammen 2+2, at det måtte være Mari-Mari! Bryllup, barna, Fruens vilje...hihi, når jeg blir nysgjerrig vettu så går jeg hardt til verks for å få det bekreftet:D Og så sto det noe med Blogging på facebooken din og da var jeg ganske så 100%sikker. Tenkte jeg skulle si noe når jeg ble varmere i trøya, men nå oppdaga jo du meg istedet:)
Liker å være anonym ennå, hihihi. Men jeg blir liksom ikke det så lenge til: i neste Kamille blir det bilder fra loftet vårt gitt, så jeg sitter og venner meg til at folk jeg kjenner vet om meg. Det er så rart! Altså, at andre skal vite at jeg blogger tenker jeg på. I starten var det bare A. som visste om det. Men siden jeg skal i Kamille så har jeg sagt det til mamma og pappa og mine nærmeste venninner. Måtte ta et djupt magadrag da jeg fortalte det, men nå gjør det egentlig ingenting, deilig:)

Bryllupsreise ja! Stockholm eller Køben...bedre shopping der enn Tallin, er det ikke? Billigere i Stockholm også pga den svenske krona, Maasssse for pengene, hehe:D
Jeg vil bare til Køben pga Grønlykke jeg...nesten...sier ikke nei takk til det andre heller.

I.
Maya;)

Frk. Maya sa...

Oj! Jeg kan å skrive langt ser jeg!:D
Maya

Anette {foreldremanualen} sa...

He he - valgets kvaler det der! Alle er jo supre byer!

Da eldstemann var et og et halvt år var vi en helg i London. Vi fant i ettertid ut at vi egentlig kunne ha vært hvorsomhelst - det eneste vi ville var å SOVE! ;-) Men det var ganske deilig å vandre rundt på pubene på dagtid da, og kose seg med god samvittighet.